#ζωή_αλλάζουμε: Πολιτισμός – Τουρισμός – 4ο ερωτηματολόγιο | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

#ζωή_αλλάζουμε: Πολιτισμός – Τουρισμός – 4ο ερωτηματολόγιο4ο ερωτηματολόγιο – Τουρισμός και Πολιτισμός

αλληλεπιδρούν και αλλάζουν

τις προοπτικές του Δήμου και των Δημοτών

 

Το …πληθωρικό μας πρόγραμμα ήδη εγείρει ερωτήματα και χαιρόμαστε γι’ αυτό.

Μας ρωτάτε λοιπόν, πως, με ποιούς και με τι χρήματα θα πραγματοποιηθούν όσα ερευνούμε προς υλοποίηση και παρουσιάζουμε στα ερωτηματολόγια.

Κατ’ αρχήν πρέπει να δρομολογηθούν και να συσταθούν τα απαραίτητα τμήματα, να στελεχωθούν με υπαλλήλους, ή συμβούλους ή και εθελοντές. Η καλή διαχείριση των χρημάτων των Δημοτών και τα κατάλληλα επενδυτικά εργαλεία του κράτους και της Ευρωπαϊκής Ένωσης αν αξιοποιηθούν, θα λύσουν το οικονομικό ζήτημα.

Κάθε πυλώνας σχεδιάζεται από εμάς, με προτεραιότητες, αλλά και με όραμα. Αυτό σημαίνει ότι έχει στάδια υλοποίησης. Όπως ένα πολύ-όροφο κτίριο ξεκινά από τα θεμέλια, το σκελετό και ανεβαίνει όροφο, όροφο ο εργολάβος, έτσι και οι δομές που λείπουν από τον Δήμο μας, πρέπει εκ θεμελίων να τεθούν και με χρονοδιάγραμμα υλοποίησης ν’ ανέβουμε όροφο-όροφο στην κατάκτηση του τελικού στόχου.

Στο τέταρτο ερωτηματολόγιό μας, σας ζητούμε να επιλέξετε τις δικές σας προτεραιότητες για τον πολιτισμό και τον τουρισμό. Αναμένουμε τις προτάσεις σας, τις οποίες και μπορείτε να συμπληρώσετε κάτω από κάθε ερώτημα.

Επισημαίνουμε ότι προτάσεις και ερωτήματα που αντιστοιχούν σε περισσότερους από ένα πυλώνες και έχουμε δημοσιεύσει σε άλλες ενότητες δεν τα αναδημοσιεύουμε (π.χ. αγρο-τουρισμός, είναι ήδη δημοσιευμένος στο ερωτηματολόγιο για την αγροτική ανάπτυξη ή  αθλητικές εκδηλώσεις, θα μπορούσαν να ενταχθούν και στον πολιτισμό, όπως και πολλές δράσεις για τους νέους ή την τρίτη ηλικία).


 

 

 

 

Αν δεν συμπληρώσατε τα προηγούμενα τρία, παρακαλούμε βρείτε τα παρακάτω:

#ζωή_αλλάζουμε: Πρόταση για Γραφείο Αγροτικής Παραγωγής και Ανάπτυξης Δήμου Αλμυρού – 3ο Ερωτηματολόγιο

 

2o Ερωτηματολόγιο του #ζωή_αλλάζουμε για τη διαμόρφωση προγράμματος – Παρακαλούμε για τις απαντήσεις σας

 

Ερωτηματολόγιο του #ζωή_αλλάζουμε για τη διαμόρφωση προγράμματος – Δοκίμασέ το και συ!

 

 

 

 
Αφήστε μια απάντηση