Απαντήσεις και τοποθετήσεις του Κωνσταντίνου Μαραβέγια – ποιούς πολιτικούς – ποια πολιτική θέλουμεΜεστός και ευρύς ο λόγος του Κωνσταντίνου Μαραβέγια, στελέχους της πολιτικής υποστήριξης της Νέας Δημοκρατίας, στην εκδήλωση της Κυριακής 14 Απριλίου στον Αλότοπο στον Αλμυρό.

Το θέμα της πολιτικής συζήτησης ήταν “ποιά πολιτική – ποιούς πολιτικούς θέλουμε”.

Η πορεία από και προς το μνημόνιο, η ψυχολογία του ψηφοφόρου, αλλά και η προσωπική του ανάληψη ευθύνης για ένα καλύτερο σκηνικό στη σύγχρονη πολιτική, ήταν τα κεντρικά σημεία της ομιλίας του Κωνσταντίνου Μαραβέγια.

“Ήρθε η ώρα οι πολιτικοί να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να εμπνεύσουν, να ενώσουν, να δώσουν το παράδειγμα και ας γίνουν αντιδημοφιλείς… να γίνουν ιδανικοί πολίτες…” Τόνισε ο Κωνσταντίνος Μαραβέγιας και συνέχισε… “επέλεξα να μη σας πω τι δεν είμαι, αλλά τι είμαι…Γύρισα και δούλεψα στον τόπο μου, ενώ είχα και άλλες επιλογές. Δεν με ενδιαφέρει να κτίσω οπωσδήποτε πολιτική καριέρα. Καριέρα έχω. Είμαι νέος και επιθυμώ να συνεχίσω στην επιστήμη μου, αλλά και στην πολιτική… Εξάλλου ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα της γενιάς μου είναι να βελτιώσει την εκπαίδευση, την Υγεία, τη δημόσια διοίκηση… Η ζωή κατά τα χρόνια της κρίσης, με άφησε αλώβητο, ενώ άλλοι συμπολίτες μου έπεσαν στον γκρεμό της κρίσης… Δεν θα μπορούσα να μείνω απαθής… αλώβητος, χωρίς να γραντζουνιστώ… απλώνω λοιπόν τα χέρια να ανέβουν, να ξεπεράσουμε την κρίση…”

 

Περισσότερες φωτογραφίες της εκδήλωσης μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω λινκ: https://www.facebook.com/pg/olaostouAlmyroualmyros/photos/?tab=album&album_id=2600673246612712

 

 

 

(αν κάποιος επιθυμεί να αφαιρεθεί η φωτογραφία του παρακαλούμε να τηλεφωνήσει στο 6972455190)

 

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.