Τελετή παράδοσης – παραλαβής στην 111 Π.Μ – Νέος διοικητής ο Σμχος (Ι) Γεώργιος – Δημήτριος Γιαννόπουλος - Λαός Του Αλμυρού

Τελετή παράδοσης – παραλαβής στην 111 Π.Μ – Νέος διοικητής ο Σμχος (Ι) Γεώργιος – Δημήτριος ΓιαννόπουλοςΣήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και ώρα 11:00, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής της διοίκησης της 111 Π.Μ. από τον Σμχο (Ι) Γεώργιο – Αριστείδη Αγορογιάννη, στον Σμχο(Ι) Δημήτριο Γιαννόπουλο.

Στην τελετή παρέστησαν Τοπικές, Θρησκευτικές και Στρατιωτικές Αρχές, Απόστρατοι Αξιωματικοί των Ε.Δ. και Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων-Ενώσεων και Ιδρυμάτων.

Ο παραδίδων Διοικητής κ. Γεώργιος – Αριστείδης Αγορογιάννης, παρέδωσε τη Διοίκηση σε ένα επίσης αξιόλογο στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας, τον Σμήναρχο (Ι) Δημήτριο Γιαννόπουλο.

Ο παραδίδων κ. Γεώργιος – Αριστείδης Αγορογιάννης , μεταξύ άλλων ευχαρίστησε και επαίνεσε για την εργασία τους, τις γυναίκες και τους άνδρες της 111 Π.Μ. Μεταξύ άλλων στην ομιλία του τόνισε πως νιώθει ιδιαίτερα ευτυχής καθώς χάρη στην πίστη και την προσπάθεια όλων και την επίτευξη στόχων μέσω του ομαδικού πνεύματος.

Ο νέος διοικητής Σμχος (Ι) Δημήτριο Γιαννόπουλο, επαίνεσε τον παραδίδων κ. Γεώργιο – Αριστείδη Αγορογιάννη και εξήρε την εικόνα της 111 Π.Μ.
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.