Διακρίσεις για τους Μαχητές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Πορταριά
Άλλη μια πετυχημένη παρουσία της σχολής πολεμικών τεχνών Αλμυρού και Νέας Αγχιάλου πραγματοποιήθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Body Contact, το οποίο έλαβε χώρα την Κυριακή 21 Απριλίου στο Διαδημοτικό Αθλητικό κέντρο Πορταριάς – Μακρινίτσας Βόλου υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing με διοργανωτή τον Αθλητικό Σύλλογο Υπέρτατη Αλήθεια Συνεργασία Βόλου.

Οι αθλητές αγωνίστηκαν στα KATA (σύνολο τεχνικών με υποτιθέμενους αντιπάλους) αλλά και στο KUMITE (αγώνας 2 αθλητών μεταξύ τους), δίνοντας όλοι τον καλύτερό τους εαυτό για μια θέση στο βάθρο.

Αρκετές ήταν οι επιτυχίες για τους αθλητές του sensei Λεωνίδα Αντώνη δείχνοντας την πολύ καλή τεχνική τους κατάρτιση καθώς και το ανεβασμένο επίπεδό τους.

Αναλυτικά αποτελέσματα:

ΚΑΤΑ

Καραμπελιας Ευστάθιος 1η θέση.

Γκρίνια Γεωργία Μαρία 1η θέση.

KUMITE

1η θέση

Τσιάμος Ιωάννης
Βαλωμένος Ανάργυρος
Σιαμέτης Νικόλαος
Στουρνάρας Μιχάλης

2η θέση

Καλτσάς Αλέξανδρος
Σταθόπουλος Θεόδωρος
Καραδήμας Λεωνίδας
Μηλιώνης Δημήτρης
Πατσιαλίδης Παναγιώτης

3η θέση

Νικηφοράκης Νικόλαος
Σιαμέτη Ευαγγελία
Μπουζάνης Ηλίας
Μπραζογούλας Ιωάννης

Συγχαρητήρια έδωσε ο sensei Λεωνίδας Αντώνης σε όλους τους αθλητές για της επιτυχίες τους, την μαχητικότητά τους, την υποδειγματική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των αγώνων.
Συγχαρητήρια στους γονείς που είναι αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά τους και τα στηρίζουν σε κάθε βήμα τους.
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση, συγχαρητήρια και στους διαιτητές κριτές των αγώνων.

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.