Δήλωση υποψηφιότητας Δημήτρη Καραντζιά στο ψηφοδέλτιο της Ζωής Ράππου - Λαός Του Αλμυρού

Δήλωση υποψηφιότητας Δημήτρη Καραντζιά στο ψηφοδέλτιο της Ζωής ΡάππουΔημήτρης Καραντζιάς

Υποψήφιος για το κεντρικό ψηφοδέλτιο του Αλμυρού

του συνδυασμού «ΖΩΗ … ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» της Ζωής Ράππου

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,
είμαι ένας νέος άνθρωπος και νέος επιχειρηματίας που γεννήθηκα και ζω στην Ευξεινούπολη Αλμυρού.
Δραστηριοποιούμαι σε μια οικογενειακή επιχείρηση στο χώρο της μελισσοκομίας και παράλληλα ενδιαφέρομαι για την αποτελεσματικότητα του πρωτογενούς τομέα σε συνδυασμό με μια ήπια τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας.
Το γεγονός ότι πολλοί συνομήλικοι μου, αλλά και νεότεροι συμπατριώτες μου αναγκάζονται να καταφύγουν στην εσωτερική ή εξωτερική μετανάστευση, προκειμένου να έχουν ελπίδα αξιοπρεπούς επιβίωσης, μα και αξιοποίησης των ικανοτήτων και προσόντων τους, την ίδια στιγμή που ένας τεράστιος φυσικός και πολιτιστικός πλούτος, σε προϊόντα, μνημεία και φυσικές ομορφιές, μένει ανεκμετάλλευτος, ήταν ο λόγος που με κινητοποίησε στις παρούσες τοπικές εκλογές.
Ευαισθητοποιημένος στην εθελοντική εργασία και μέσα από τη συμμετοχή μου σε συλλόγους, όπως ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευξεινούπολης, συνειδητοποίησα γρήγορα, ότι η τοπική κοινωνία έχει ανάγκη από ανθρώπους, που και οραματίζονται και δραστηριοποιούνται για την επίτευξη στόχων, που θα φέρουν ένα καλύτερο αύριο πιο κοντά σε όλους μας.
Για τους σκοπούς αυτούς θέτω την υποψηφιότητά μου στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Αλμυρού του συνδυασμού «ΖΩΗ … ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» της Ζωής Ράππου, την οποία και ευχαριστώ για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.

Απευθύνομαι λοιπόν, στους νέους, που θέλουν να μείνουν και να δημιουργήσουν στον Αλμυρό, στους αγρότες που προσδοκούν στην ανάπτυξη και την εξέλιξη ενός τόσο ζωτικού τομέα, στους επαγγελματίες και επιχειρηματίες που προσβλέπουν στο άνοιγμα τουριστικής αγοράς και ευκαιριών αξιοποίησης ενός τεράστιου τοπικού κεφαλαίου υπαρκτού, όμως ακόμα ανενεργού και αναξιοποίητου.

«ΖΩΗ … ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» και μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη!

Με τιμή, Δημήτρης Αθ. Καραντζιάς

Τηλ. 6973 654 079, mail: dimitriskara@hotmail.com

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.