Επισκέψεις της Αντιπεριφερειάρχη Δ. Κολυνδρίνη σε Δημόσιες Υπηρεσίες της ΜαγνησίαςΕπίσκεψη σε Δημόσιες Υπηρεσίες, πραγματοποίησε την Πέμπτη 2-5-2019 η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, στο πλαίσιο των τακτικών της επαφών και συναντήσεων με Δ/ντές και Προϊσταμένους των Υπηρεσιών του Νομού.

Πιο συγκεκριμένα η κ. Κολυνδρίνη επισκέφθηκε αρχικά την Α΄ και Β΄ ΔΟΥ Βόλου, όπου συναντήθηκε με τον Δ/ντή κ. Αποστολάκο και τους Προϊσταμένους Τμημάτων, ενώ επισκέφθηκε και τα γραφεία των υπαλλήλων. Ακολούθως επισκέφθηκε το Δασαρχείο Βόλου και τη Δ/νση Δασών, όπου συναντήθηκε με την Δασάρχη κ. Δημητρακοπούλου και τον Δ/ντή της Δ/νσης Δασών κ. Πινακά, αλλά και το προσωπικό των συγκεκριμένων Υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια των επαφών της η κ. Κολυνδρίνη ενημερώθηκε για τα θέματα που απασχολούν  τις Υπηρεσίες, με την έλλειψη προσωπικού να είναι το κυρίαρχο θέμα. Από την πλευρά της η κ. Κολυνδρίνη αναφέρθηκε εν συντομία και επιγραμματικά στο έργο της Περιφερειακής Αρχής όλα τα προηγούμενα χρόνια, τονίζοντας ότι ήταν πάντα δίπλα στους πολίτες, έχοντας αγαστή συνεργασία με όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τους Δήμους, τα Τοπικά Συμβούλια, τους φορείς και τους πολίτες.

dav

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.