Απλά και δυναμικά συστήθηκε στην εκδήλωση γνωριμίας η Ελένη Καραγιάννη Κυρίτση
“Η στερνή, η πιο ιερή μορφή της θεωρίας είναι η πράξη.  Όχι να βλέπεις πώς πηδάει η σπίθα από τη μια γενεά στην άλλη, παρά να πηδάς, να καίγεσαι μαζί της.”

Με Νίκο Καζαντζάκη, άρχισε την ομιλία της η Ελένη Καραγιάννη Κυρίτση, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Κώστα Αγοραστό, σήμερα Σάββατο 5 Μαΐου 2019 στον Αλότοπο κατά την εκδήλωση γνωριμίας που διοργάνωσε.

Και συνέχισε… Αν επιλέξουμε την πράξη οι Έλληνες κάνουμε θαύματα!

Απλά και από καρδιάς, μας συστήθηκε, σε μια ομιλία που δικαιολόγησε την ενεργό πλέον συμμετοχή της, από τη θέση της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου, τη διαδρομή της επιλογής της και την υπόσχεσή της για δουλειά από οποιαδήποτε θέση, στο πλευρό του Κώστα Αγοραστού και του συνδυασμού Συμμαχία υπέρ των πολιτών.

Φίλοι, αυτοδιοικητικοί και πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εκδήλωση γνωριμίας και βεβαίως ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός, ο οποίος πήρε τον λόγο για να σταθεί στα έργα της θητείας του και ειδικότερα στα έργα του Αλμυρού. Ο Περιφερειάρχης, αναφέρθηκε στην ευρύτερη πολιτική κατάσταση, στις δυσκολίες, στις διαδικασίες και στους ρόλους της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η Ελένη Καραγιάννη Κυρίτση, ιδιαίτερα αναφέρθηκε και ευχαρίστησε τη φίλη της π. υφυπουργό κα Ζέττα Μακρή, η οποία τίμησε την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο με την παρουσία της, αλλά και τη συνεχή στήριξή της.

 

Ακολουθούν φωτο-ρεπορτάζ και το βίντεο της εκδήλωσης:

 

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.