Δήλωση υποψηφιότητας Νικόλαου Τσιοκάρα με το συνδυασμό της Ζωής Ράππου
Ονομάζομαι Τσιοκάρας Νικόλαος του Χρήστου και κατάγομαι από τη Δρυμώνα Αλμυρού. Είμαι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στη Μηχανολογία ως Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος Τ.Ε. και αποφοίτησα με άριστα στο ΙΕΚ στο τμήμα Μηχανολογίας. Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις.

Από το 2002 εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας με αντικείμενο τις ηλεκτρολογικές – ψυκτικές εγκαταστάσεις, εφαρμογές φυσικού αερίου-υγραερίου αλλά και εγκαταστάσεις συντηρήσεις φωτοβολταϊκών σταθμών μεγάλης ισχύος. Σήμερα διατηρώ τεχνικό γραφείο στο κέντρο του Αλμυρού, στον πεζόδρομο του Δημαρχείου Αλμυρού.

Η δραστηριοποίησή μου για 17 περίπου χρόνια στον τομέα της παροχής υπηρεσιών είναι το βασικότερο κριτήριο επαγγελματικής επιβίωσης με ευρύ κατάλογο ικανοποιημένων και πιστών πελατών μέχρι και σήμερα. Μέσα από τη διαδρομή μου αυτή καλλιέργησα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τα οποία θεωρώ ότι έχουν εφαρμογή, πέραν του επαγγελματικού χώρου, σε κάθε τομέα της ζωής και αποτελούν εχέγγυα για κοινωνική και πολιτική δραστηριοποίηση και γενικότερα ενασχόληση με τα κοινά.

Ιδιαίτερα η δραστηριοποίησή μου στον επαγγελματικό τομέα ξεκίνησε συμμετέχοντας ως μέλος του ΤΕΕ Μαγνησίας και ως μέλος του Συλλόγου Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Ελλάδος όπου είχα την τιμή να γνωρίσω σημαντικούς και αξιόλογους ανθρώπους.

Δηλώνω την υποψηφιότητά μου στο συνδυασμό #ζωή_αλλάζουμε με υποψήφια Δήμαρχο την κα Ζωή Ράππου-Μάμαλη, καθώς μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για ένα Δήμο, πρότυπο αλληλεγγύης και δίκαιης ανάπτυξης.

Στο πρόσωπό της βρήκα μια ικανή, έμπειρη, άφθαρτη και δυναμική γυναίκα με κοινωνική μόρφωση ικανή να διοικήσει το Δήμο με αξιοπρέπεια.

Αλλάζουμε… όλοι μαζί, την ταυτότητα της πόλης μας. Σκοπός και στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την εικόνα του τόπου μας, με δίκαιη κατανομή πόρων, με βασικές αρχές μας τον ειλικρινή σεβασμό στον κάθε πολίτη ξεχωριστά, δημιουργώντας συνθήκες ασφάλεια και προόδου. Κύριος γνώμονάς μας είναι η προάσπιση των συμφερόντων των κατοίκων του Δήμου Αλμυρού.

Δώστε μας τη δύναμη να δημιουργήσουμε μια Δημοτική Αρχή προσιτή σε όλους με σθένος και σύνεση.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.