Δήλωση υποψηφιότητας Άννας Πατελοδήμου με το συνδυασμό του Δημήτρη Εσερίδη - Λαός Του Αλμυρού

Δήλωση υποψηφιότητας Άννας Πατελοδήμου με το συνδυασμό του Δημήτρη ΕσερίδηΔηλώνω την υποψηφιότητά μου στο συνδυασμό του Δημήτρη Εσερίδη, στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αλμυρός Ευθύνη και Δημιουργία».

Πρώτα απ’ όλα όμως να σας συστηθώ: ονομάζομαι Άννα Πατελοδήμου, είμαι κάτοικος Πλατάνου και έχω εργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας, αλλά και υπάλληλος στον ιδιωτικό τομέα. Είμαι παντρεμένη με τον Δημήτρη Μιναέμη και μητέρα τριών αγοριών. Δεν σταμάτησα ποτέ να επεκτείνω τις γνώσεις μου, καθώς συμμετείχα σε εξειδικευμένα σεμινάρια marketing επιχειρήσεων, Μηχανογραφημένης λογιστικής, οργάνωσης γραφείου και υποστήριξης από τα ΚΕΚ Δυναμική, το βιομηχανικό Εμπορικό επιμελητήριο και το ΕΛΚΕΠΑ. Σήμερα εργάζομαι ως υπεύθυνη καταστήματος σε τοπική ιδιωτική επιχείρηση.

Η πορεία μου στα κοινά, καλύπτει 22 χρόνια αδιάλειπτης δράσης. Είμαι ενεργό μέλος τα τελευταία 22 χρόνια στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλατάνου, από τα οποία διετέλεσα Πρόεδρος τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Επίσης ήμουν μέλος επί σειρά ετών στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου-Δημοτικού Σχολείου Πλατάνου. Σήμερα διατηρώ την αιρετή θέση της Αντιπροέδρου στο Τοπικό Συμβούλιο Πλατάνου του Δημοτικού Διαμερίσματος Αλμυρού και είμαι μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αλμυρού.

Δεσμεύομαι με την υποψηφιότητά μου, να συνεχίσω την ενεργό προσφορά για το κοινό καλό, να είμαι κοντά στους συμπολίτες μου, με εντιμότητα και δικαιοσύνη. Δεσμεύομαι να συνεχίσω όπως άλλωστε με γνωρίζουν όσοι συναναστρέφονται μαζί μου στις πολιτιστικές, αυτοδιοικητικές και επαγγελματικές δράσεις.

Ζητώ την ψήφο σας. Ψηφίζουμε για δήμαρχο τον Δημήτρη Εσερίδη. Στηρίζουμε το συνδυασμό «Αλμυρός Ευθύνη και Δημιουργία».

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.