Η Συνέντευξη Τύπου για το 4o Rally Almyros 2019
Το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου, για το «4ο  Rally Αλμυρός 2019», στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Αλμυρού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Κώστας Νικοβιώτης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Αθλητισμού κ. Ρούσσας Αργύρης και οι κύριοι χορηγοί του αγώνα.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο πρόεδρος του Ο.Μ.Α.Θ. κ. Μόσχος Ιωάννης που αφού έκανε μία αναδρομή στην ιστορία του αγώνα συνέχισε με την παρουσίαση της αφίσας της διοργάνωσης, τις ειδικές διαδρομές και το πρόγραμμα, ενώ στην συνέχεια παρουσίασε τους κύριους χορηγούς δίνοντας έμφαση στο γεγονός πως όλο και περισσότερα brands εμπιστεύονται την προβολή τους στο Rally Αλμυρός. Ακόμη, αναφορά έγινε τόσο στη στήριξη του Δήμου Αλμυρού, όσο και στη στήριξη της Περιφέρειας, που συνεργάζονται με το σωματείο και στηρίζουν κάθε χρόνο τη διοργάνωση.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός πως οι συμμετοχές στον φετινό αγώνα έφτασαν τις 43, αριθμός που κρίνεται εξαιρετικός τόσο για τις οικονομικές συγκυρίες της χώρας όσο και για τα αγωνιστικά δρώμενα αφού λόγω Πάσχα και εκλογών ήταν επόμενο να συσσωρευτεί ένας μεγάλος αριθμός αγώνων σε μόλις δύο Σαββατοκύριακα.

Για δεύτεροι φορά βαπτίζονται με τους χορηγούς τους οι Ειδικές και για το 4ο Rally Almyros, ονομάζονται Ειδική Roussas Νηές, Ειδική Ι. ΚΤΕΟ Ν. Αγχιάλου Αγ. Θεόδωροι – Πτελεός – Σούρπη και για πρώτη φορά η τρίτη Ειδική GAS GROUP PELAGIADIS – Αλμυρός.

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν κατά σειρά ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Αθλητισμού κ. Ρούσσας Αργύρης που τόνισε τα οφέλη που αποφέρει το ‘’4ο Rally Αλμυρός 2019’’,ενώ στάθηκε και στην αγαστή συνεργασία μεταξύ Δήμου και Ο.Μ.Α.Θ.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και ο χαιρετισμός του Αντιδημάρχου κ. Νικοβιώτη.

Η κα Αλεξάνδρα Κορδίστα τόνισε πως πρόκειται για μια ευχάριστη συνεργασία, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως το Rally Αλμυρός συμβάλλει και στην εκπαίδευση των παιδιών της περιοχής μας, σε θέματα οδήγησης.

Αθλητές, χορηγοί και φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αναμένουν την τέλεση του αγώνα, εκφράζοντας την στήριξη τους και στις επόμενες διοργανώσεις.

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.