Αθ. Μάγγας: Η εκπαίδευση των νέων η καλύτερη επένδυση για το μέλλον του Αλμυρού - Λαός Του Αλμυρού

Αθ. Μάγγας: Η εκπαίδευση των νέων η καλύτερη επένδυση για το μέλλον του ΑλμυρούΤο σχολείο είναι ο Ναός της παιδείας. Οι εκπαιδευτικοί αγωνίζονται να προσφέρουν σωστή μάθηση στα παιδιά, τους αυριανούς ενεργούς Δημότες που θα αναλάβουν την ανάπτυξη του Δήμου Αλμυρού.

Η Δημοτική Αρχή του Δημήτρη Εσερίδη, έχει αποδείξει με έργα την προτεραιότητά της στην παιδεία. Το νηπιαγωγείο Σούρπης, τα νέα νηπιαγωγεία Αλμυρού, ο καλλωπισμός των σχολικών κτιρίων, η επανασύσταση που επιχειρείται του βρεφονηπιακού σταθμού Ευξεινούπολης, είναι λίγα από τα έργα που έχει να επιδείξει.

Για ένα υγιές σχολικό περιβάλλον χρειάζεται:

Άμεση και λεπτομερής καταγραφή από ειδικούς, όλων των προβλημάτων που υπάρχουν στα σχολικά κτίρια του Δήμου και ταχεία επίλυση και αποκατάσταση τους.

Επανασχεδιασμός και ανάπλαση των σχολικών αυλών.

Συνεργασία με φορείς και συλλόγους για ευρύτερη επιμόρφωση των νέων σε θέματα όπως: απόκτηση διατροφικής συνείδησης από τους μαθητές, πρόληψης κατά των ναρκωτικών, αξίας της άθλησης, κατά του bullying, επαγγελματικού προσανατολισμού, ενθάρρυνσης πολιτιστικών εκδηλώσεων και αθλητικών εκδηλώσεων, ενθάρρυνσης για οικολογική συνείδηση, ανακύκλωση και προστασίας των αδέσποτων ζώων, αξίας της προληπτικής ιατρικής και οδοντιατρικής φροντίδας, κυκλοφοριακής αγωγής, στήριξης της τοπικής αγοράς.

Καλό θα ήταν να ενεργήσουμε για την ανάπτυξη “Σχολών Γονέων”, αλλά και να οριστεί τριμηνιαία συνάντηση με τα 15μελή των μαθητών, με ατζέντα θεμάτων και προτάσεων προς ενέργεια.

Εμείς έχουμε την εμπειρία, εσείς έχετε στα χέρια σας τη δύναμη. Γι’ αυτό λοιπόν ζητώ την ψήφο σας στις επερχόμενες εκλογές, στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Εσερίδη.

 
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.