Δήλωση υποψηφιότητας Νίκου Δρόσου με τον συνδυασμό «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ»
Αγαπητοί συμπολίτες,

Γιατί θέτω υποψηφιότητα για το χωριό μου;

Μετά τη συνταξιοδότησή μου πιστεύω πως πλέον έχω το χρόνο, τις γνώσεις και την εμπειρία (δεδομένης της υπηρεσίας μου στον Γ.Σ. Αχιλλείου ως υπεύθυνος στην ακαδημία ποδοσφαίρου και θα συνεχίσω αν μου ξαναζητηθεί), να αντιμετωπίσω καίρια προβλήματα του χωριού μου προσφέροντας ιδέες και λύσεις.

Με τεκμηριωμένες προτάσεις, διατίθεμαι να συνεισφέρω σε όλους τους τομείς δραστηριότητας, προσφέροντας ενεργά τις υπηρεσίες μου. Μοναδικός γνώμονας, το συμφέρον του χωριού και των συγχωριανών μου, όπως η ολοκλήρωση του Βιολογικού, η ανάπλαση της πλαζ, η ύδρευση και άλλα.

Βασική δομή των στελεχών του ψηφοδελτίου μας είναι οι αγνές προθέσεις και όχι πολιτικές ίντριγκες και τοποθετήσεις υποψηφίων, ώστε να αποσπάσουν ψήφους από τους αντιπάλους και να εξυπηρετήσουν τα κομματικά συμφέροντα των λίγων. Στο ψηφοδέλτιό μας, έχουμε κοινό στόχο την ανάδειξη της ποιότητας ζωής, την βελτίωση της καθημερινότητας των συγχωριανών μας και το σεβασμό από αυτούς που εκμεταλλεύονται το χωριό μας.

Όλοι γνωρίζουμε πως όσο σωστή και αν είναι μια ιδέα όσο αγνό και αν είναι ένα όραμα, όταν υπάρχει φανατισμός γεννιέται ένα τυφλό πάθος που δίνει παραμορφωμένες εικόνες.

Γνωρίζουμε, θέλουμε και μπορούμε να βοηθήσουμε τον τόπο μας να ανακάμψει και θα το κάνουμε!!! Δηλώνω τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ» για την Τοπική Κοινότητα Αχιλλείου, Δήμου Αλμυρού.

 

Με εκτίμηση

Νίκος Δρόσος

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.