Δήλωση υποψηφιότητας του Μάμαλη Χρήστου με το συνδυασμό #ζωή _ αλλάζουμε - Λαός Του Αλμυρού

Δήλωση υποψηφιότητας του Μάμαλη Χρήστου με το συνδυασμό #ζωή _ αλλάζουμεΗ εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου 2019  για το Δήμο Αλμυρού με έφερε μπροστά σε μια ιδιαίτερα σημαντική πρόταση υποψηφιότητάς μου από την υποψήφια Δήμαρχο κα Ζωή Ράππου – Μάμαλη την οποία εκτιμώ για το ήθος και την αξιοπρέπειά της. Αποφάσισα να συμμετέχω μαζί της στο συνδυασμό #ζωή _ αλλάζουμε, με στόχο την καλύτερη σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου που λόγω του νέου εκλογικού νόμου θα απαιτεί τη συναίνεση των δημοτικών συμβούλων, ώστε να λαμβάνονται αποφάσεις συνετές και ριζοσπαστικές.

Γεννήθηκα στον Αλμυρό το 1965.  Είμαι παντρεμένος με την Παρασκευή Κόκαλη και έχουμε μια κόρη, την Ελένη. Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Αλμυρού και συνέχισα τις σπουδές  μου στο τμήμα Μηχανολογίας του ΑΤΕΙ Θεσ/νίκης. Εργάστηκα σε τεχνικό γραφείο και σε εργοστάσια της περιοχής του Αλμυρού ενώ παράλληλα ασχολήθηκα με τις αγροτικές καλλιέργειες της οικογένειάς μου.

Το 1999 ξεκίνησα ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός και στη συνέχεια αποφοίτησα από το παιδαγωγικό τμήμα της ΑΣΠΑΙΤΕ του Βόλου. Το 2006 διορίστηκα ως μόνιμος εκπαιδευτικός της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που υπηρετώ έως σήμερα. Βιώνω καθημερινά τις αγωνίες των νέων για την επαγγελματική τους ανέλιξη και προσπαθώ να είμαι δίπλα τους ώστε να εφοδιαστούν με αυτοπεποίθηση, υπομονή και γνώσεις στη σημερινή απαιτητική αγορά εργασίας που συνεχώς αλλάζει και εξελίσσεται.

Με γνώμονα τη συλλογικότητα, την εμπειρία, το σεβασμό στους συνανθρώπους μου, το ήθος, το δίκαιο και το αίσθημα της προσφοράς ζητώ τη στήριξή σας. Το νέο δημοτικό συμβούλιο πρέπει να αξιολογήσει νέες ιδέες και προγράμματα, να αξιοποιήσει νέες τεχνολογίες και να κάνει ορθολογική διαχείριση ώστε ο Δήμος Αλμυρού να οδηγηθεί σε πρόοδο και ανάπτυξη.

 

Με εκτίμηση

Μάμαλης Χρήστος του Ηλία

Εκπαιδευτικός

Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.