Ευχαριστήρια ανακοίνωση Α.Ε. ΔΗΜΗΤΡΑΣ Ευξεινούπολης - Λαός Του Αλμυρού

Ευχαριστήρια ανακοίνωση Α.Ε. ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΕυξεινούποληςΤο Δ.Σ. του σωματείου «Α.Ε.ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ», επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση μίας ονειρεμένης πορείας για την ποδοσφαιρική σεζόν 2018-2019.

Τα εύσημα, πρώτα απ’ όλα, ανήκουν στους ποδοσφαιριστές μας και τον προπονητή κ. Ανδρωνά Μιχάλη, για την σκληρή δουλειά όλης της χρονιάς και την κατάκτηση της 3ης θέσης του πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΘ, που αποτελεί την υψηλότερη διάκριση στην εξηντάχρονη διαδρομή της ομάδας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους χορηγούς, καταστηματάρχες και επιχειρηματίες για την έμπρακτη στήριξη και να τους εξάρουμε για τη συνεργασία. Το ενδιαφέρον που επέδειξαν  για την προσπάθεια του συλλόγου μας, ήταν ειλικρινές και συγκινητικό.

Ευχαριστούμε όλα τα μέσα ενημέρωσης που κατέγραψαν όσα διαδραματίστηκαν στο φετινό συγκλονιστικό πρωτάθλημα, άμεσα και αντικειμενικά, όπως επίσης και τους ανθρώπους της ΕΠΣΘ.

Φυσικά, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, είναι ελάχιστο για το φίλαθλο κόσμο μας, τον δωδέκατο παίκτη μας, εντός και εκτός έδρας! Η άψογη συμπεριφορά και η αίσθηση ότι βρίσκονταν στο πλευρό μας ΚΑΘΕ αγωνιστικό λεπτό, τους καθιστά μοναδικούς και ασυναγώνιστους! Το βάρος που καλούνται να σηκώσουν οι παράγοντες των τοπικών ομάδων είναι δυσβάσταχτο. Χρειάζεται η συνδρομή μεγαλύτερων δυνάμεων, όπως αυτές του Δήμου και της Περιφέρειας. ΟΧΙ ΜΟΝΟ για την Α.Ε.ΔΗΜΗΤΡΑ. Για ΟΛΟΥΣ  τους συλλόγους!

Το έργο που επιτελούν στις μέρες μας οι τοπικοί ποδοσφαιρικοί οργανισμοί, δεν είναι μόνο κοινωνικό. Είναι διέξοδος, εκτόνωση, δημιουργία και προσπάθεια να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!… και όταν έχει να κάνει με ένα καλύτερο μέλλον για αυτά ..δεν περισσεύει κανείς!

 

Με τιμή

Ο Πρόεδρος
Δεληζήσης Αναστάσιος
Το Δ.Σ.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.