Συνάντηση Ε. Ζιγγιρίδη με φορείς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας - Λαός Του Αλμυρού

Συνάντηση Ε. Ζιγγιρίδη με φορείς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Δημοσιεύουμε δελτίο τύπου του Ευθύμη Ζιγγιρίδη, Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου με τον συνδυασμό «Συμμαχία Υπερ των Πολιτών» του Κώστα Αγοραστού:

Επισκέφθηκα την διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης προκειμένου να συζητήσουμε προβλήματα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τη συνέχιση της εξαιρετικής συνεργασίας μας, είτε με το Κέντρο Πρόληψης Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής», είτε με το Γηροκομείο Βόλου, είτε με την ΕΚΠΟΛ Θεσσαλίας. Ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Σωκράτης Σαββελίδης μαζί με τους συνεργάτες του, μου παρουσίασαν  τις δράσεις που επιθυμούν να πραγματοποιηθούν με όλους τους παραπάνω φορείς. Στη συνέχεια ο Κος Σαββελίδης με ξενάγησε στους χώρους της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ευχαριστώ όλους τους προϊσταμένους των τμημάτων και όλο το προσωπικό για το χρόνο που διέθεσαν προκειμένου να ενημερωθώ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και για την παραγωγική συζήτηση μέσα από την οποία διαμορφώθηκαν πλαίσια δράσεων για την επόμενη σχολική χρονιά.

ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΖΙΓΓΙΡΙΔΗΣ

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην «Συμμαχία Υπερ των Πολιτών»

Αντιπρόεδρος Κέντρου πρόληψης Μαγνησίας

τ. Αντιπρόεδρος και μέλος ΔΣ Γηροκομείο Βόλου

Μέλος ΔΣ ΕΚΠΟΛ Θεσσαλίας
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.