«Όχι Άλλο Πλαστικό» φώναξαν οι μαθητές του ΕΠΑΛ σε εκδήλωση για το περιβάλλον - Λαός Του Αλμυρού

«Όχι Άλλο Πλαστικό» φώναξαν οι μαθητές του ΕΠΑΛ σε εκδήλωση για το περιβάλλον«Όχι Άλλο Πλαστικό» φώναξαν οι μαθητές της Α τάξης του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού, το πρωί της Τετάρτης 15 Μαΐου, στην κεντρική πλατεία Αλμυρού.

Μετά την ολοκλήρωση μιας σειράς δράσεων, σειρά είχε η ακτιβιστική εκδήλωση στην πλατεία, όπου οι μαθητές προσκάλεσαν όλους να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν για τη μόλυνση του περιβάλλοντος.

Συγκεκριμένα, μαθητές του Α1 τμήματος του ΕΠΑΛ, στα πλαίσια του μαθήματος Ζώνη Δημιουργικών Δραστηριοτήτων, επέλεξαν να ασχοληθούν με ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της εποχής μας. Τίτλος της εργασίας «ΟΧΙ ΑΛΛΟ» που αποτελεί συγχρόνως και φωνή προς κάθε κατεύθυνση. Ακόμη, οι μαθητές δημιούργησαν και ένα ερωτηματολόγιο. Σκοπός τους, να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με την νοοτροπία και τη σκέψη των πολιτών αναφορικά με την περιβαλλοντική μόλυνση που οφείλεται στο πλαστικό.

Ο διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ κ. Γιώργος Καπράνας και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, χαιρέτησαν την εκδήλωση και επιβράβευσαν την προσπάθεια μαθητών και εκπαιδευτικών για ένα τόσο σημαντικό θέμα που επηρεάζει όλους μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.