Ευρωπαϊκές Προτεραιότητες Γιώργου Αμυρά, υποψηφίου Ευρωβουλευτή ΝΔ - Λαός Του Αλμυρού

Ευρωπαϊκές Προτεραιότητες Γιώργου Αμυρά, υποψηφίου Ευρωβουλευτή ΝΔΔημοσιεύουμε δελτίο τύπου του Γιώργου Αμυρά, υποψηφίου Ευρωβουλευτή της Ν.Δ.:

H πρώτη μου προτεραιότητα είναι η επιστροφή των ξενιτεμένων νέων και επαγγελματιών σε μια Ελλάδα αξιοκρατική και ίσων ευκαιριών.

Η δεύτερη  προτεραιότητα είναι η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, ένα ζήτημα με το οποίο ασχολούμαι τα τελευταία 16 χρόνια και ως μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής έδωσα μεγάλη έμφαση.

Οι καταστροφές που βλέπουμε, οι πλημμύρες, οι πυρκαγιές, οι καύσωνες, η καταστροφή σοδειών δεν έτυχαν απλώς, αλλά είναι αποτέλεσμα της παρέμβασης του ανθρώπου στα οικοσυστήματα του πλανήτη. Χωρίς περιβάλλον δεν έχουμε τίποτα.

Τέλος, δίνω μεγάλη έμφαση στην προστασία των προσωπικών δεδομένων μας. Κάθε φορά που μπαίνουμε στο διαδίκτυο, κάθε φορά που ποστάρουμε μια φωτογραφία ή που κάνουμε «like» σε κάτι που διαβάζουμε, κάποιες απρόσωπες δαιδαλώδεις εταιρείες στο εξωτερικό κάνουν πάρτι δισεκατομμυρίων χρησιμοποιώντας πολλές φορές εν αγνοία μας πληροφορίες γύρω από το πρόσωπό μας και τη ζωή μας. Αυτό πρέπει να σταματήσει.

 

Ο Γιώργος Αμυράς επισκέφθηκε τον Αλμυρό και το almyros.gr

 

 
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.