Με επιτυχία το 1ο NAKAMURA CUP στον Αλμυρό
Το 1o Διασυλλογικό πρωτάθλημα Nakamura Cup «body contact», ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία στην πόλη του Αλμυρού, την Κυριακή 12 Μαΐου 2019, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Kick Boxing με συμμετοχή 250 αθλητών.
Όσοι παρευρέθηκαν παρακολούθησαν πλούσιο θέαμα και δυνατές μάχες, στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Αλμυρού σε ένα τουρνουά που χαρακτηρίστηκε από το πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, καθώς και για την πολύ σωστή διεξαγωγή των αγώνων την οποία την επιμελήθηκε ο ίδιος ο sensei Λεωνίδας Αντώνης μαζί με το επιτελείο του.

Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 9 το πρωί με τις κατηγορίες των KATA  και στις 11 ξεκίνησαν οι κατηγορίες KUMITE (αγώνες fight). Η τελετή έναρξης του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε στις 12.00, με την παρέλαση όλων των συλλογών αλλά και το σώμα τις διαιτησίας.

Ο Αντιδήμαρχος Αλμυρού Νικοβιώτης Κωνσταντίνος μαζί με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Καλλέ Νικόλαο, ως επίσημοι καλεσμένοι κήρυξαν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Συμμετείχαν οι σύλλογοι με τους προπονητές:

Ο διοργανωτής σύλλογος Μαχητές Αλμυρού του sensei Λεωνίδα Αντώνη με μια πλειάδα αθλητών, ο σύλλογος Μαχητές Νέας Αγχιάλου και πάλι με προπονητή τον sensei Λεωνίδα Αντώνη, ο σύλλογος Μονομάχοι Παλαμά με προπονητή  τον Shihan Γαλλιό Κωνσταντίνο, ο σύλλογος Kyokushinkai Λάρισας με προπονητές τον sensei Τζήρα Αθανάσιο και sensei Δαλαμάγκα Γεώργιο, ο σύλλογος Γενναίοι Νέας Σμύρνης και Παλαιόυ Φάληρου με προπονητές τους senpai Ρόμπο Κωνσταντίνο και Ρόμπο Ιωάννη, ο σύλλογος Πάνθηρες από Νέο Ηράκλειο  Αθήνα με προπονητή τον Sensei Μπίλα Νικόλαο, ο σύλλογος Υπέρτατη Αλήθεια Βόλου με προπονητές  τον Shihan Γεώργιο Κοσμίδη και sensei Βίκυ Κοσμίδου, ο σύλλογος Παναθλητικός Παπάγου Χολαργού Αθήνα με προπονητή τον sensei Βλάχο Παναγιώτη, ο σύλλογος Δύναμη Βύρωνα Αθήνα με προπονητή τον sensei Παπαγεωργίου Ζήση, ο σύλλογος Μαχητής Άγριάς Βόλου με προπονητή τον sensei  Κρίσιλα Ιωάννη, ο σύλλογος Κέντρο Δύναμης Λάρισας με προπονητή τον sensei Πλιάτσικα Γεώργιο, ο σύλλογος Ειρήνη από Αθήνα με προπονήτρια την sensei Σκαπή Ειρήνη.

Ο sensei Λεωνίδας Αντώνης ως διοργανωτής και οικοδεσπότης  των αγώνων έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Σημαντικό ρόλο στην στήριξη και επιτυχία των παιδιών έχουν οι γονείς αυτών οπότε αξίζουν και αυτοί πολλά συγχαρητήρια για αυτό τους ευχαρίστησε θερμά που είναι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια και που στηρίζουν τα παιδιά τους.
Επίσης  ευχαρίστησε συνεχάρη το σώμα διαιτησίας των αγώνων οι οποίοι ήταν άριστοι στην κρίση τους και οι αγώνες είχαν επίπεδο πανευρωπαϊκού τουρνουά. Αναλυτικά η διαιτησία:
Γαλλιός Κωνσταντίνος, Τζήρας Αθανάσιος, Πέτρου Απόστολος, Ποζαπαλίδης Ηρακλής, Αχιλιαδέλη Μαρία, Τζάλας Μιχάλης, Σκαπή  Ειρήνη, Μηλιώνης Σταύρος, Στέκας Νικόλαος, Γκρίνια Παρασκευή Ειρήνη, Παυλίδης Γεώργιος, Πανάγου Ιωάννης, Μαριγκλέν Αλέξανδρος και ο επιβλέπων και υπεύθυνος διαιτησίας των αγώνων Κοσμίδης Γεώργιος.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε θερμά την διοίκηση της ΠΟΚ, τον Πρόεδρο Τριανταφύλλου Μιχάλη και αντιπρόεδρο Μαυρομάτη Αντώνη για την στήριξή τους,  όλους τους μαθητές του που βοήθησαν ώστε να στηθεί και να λειτουργήσει σωστά το πρωτάθλημα.
Τη γραμματεία, Πάσιου Ελένη, Καραμπελιά Ευαγγελία, Καραμπελιά Χριστίνα, Πραττή Άννα, Λούσκα Άννα, Γεωργία Ντίνα. Τις υπεύθυνες απονομών Καστανίδη Ντίνα, Παπαδόντα Τριανταφυλλιά, Κατσάνου Ελένη.
Το κοουτσάρισμα των αθλητών Γώγος Κωνσταντίνος, Αθανασίου Δημήτρης, Χατζέλας Κωνσταντίνος, Σταθόπουλος Θεώδορος. Τον γιατρό των αγώνων, Κοντογιάννη Αθανάσιο.
Τον χορηγό μας το καφέ streto με ιδιοκτήτες τον Μπραζογούλα Δημήτρη και Γκαρνίδη Δημήτρη όπου εξυπηρέτησαν άψογα τον κόσμο , την εταιρεία seven Hellas του Μαστρανδέα Ηλια για το τατάμι που χορήγησε στους αγώνες   και τέλος την εφημερίδα Λαός του Αλμυρού για την κάλυψη των αγώνων . Μπορείτε να επισκεφτείτε το site και την σελίδα της εφημερίδας για να δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τους αγώνες.
osu

 

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.