Εγκρίθηκαν το open mall Αλμυρού και “η ανάπλαση εισόδων” - Λαός Του Αλμυρού

Εγκρίθηκαν το open mall Αλμυρού και “η ανάπλαση εισόδων”Δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου της Δημοτικής Αρχής Αλμυρού σχετικά με τις εγκρίσεις χρηματοδότησης δυο νέων έργων, του Open mall και της “Ανάπλασης εισόδων και παρακείμενων κοινόχρηστων χώρων” (ακολουθεί σχετικό άρθρο για τα open mall):

Ο Δήμος Αλμυρού έλαβε εγκρίσεις για τη χρηματοδότηση δύο νέων έργων, τα οποία πρόκειται να συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής μας.

Το πρώτο με τίτλο «Ανάπλαση εισόδων & παρακείμενων κοινόχρηστων χώρων στα ανατολικά της πόλης του Αλμυρού», αφορά στην ανάπλαση των υφιστάμενων πεζοδρομίων των οδών Βασιλέως Παύλου, Παύλου Μελά και Αγίου Τρύφωνος, κοινόχρηστων χώρων πέριξ του 3ου Δημοτικού Σχολείου και της περιοχής της νότιας εισόδου της πόλης του Αλμυρού, το οποίο εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας, προϋπολογισμού 1.200.000€. Πρόκειται για ένα έργο ασφάλειας, που αναμορφώνει την εικόνα της πόλης και παράλληλα εξυπηρετεί την προσβασιμότητα των ΑΜΕΑ, καθώς τοποθετούνται ειδικά πλακίδια και δημιουργούνται οδηγοί όδευσης τυφλών και ράμπες ΑΜΕΑ για την εύκολη μετακίνησή τους από και προς τις ασφαλτοστρωμένες οδούς. Επιπλέον τοποθετούνται κάδοι απορριμμάτων και νέα φωτιστικά σώματα.

Το δεύτερο αφορά στη δημιουργία «Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Δήμου Αλμυρού», προϋπολογισμού 1.654.334,00€, το οποίο εντάχθηκε στο ΕΠΑνΕΚ του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού. Το έργο αυτό στοχεύει στην ενίσχυση και τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας, καθώς και στη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου του Αλμυρού. Πρόκειται για το μοναδικό έργο στον Ν. Μαγνησίας και το δεύτερο σε όλη τη Θεσσαλία.

 

Όταν οι άλλοι μιλούν ότι ΘΑ κάνουν έργα εμείς απαντούμε με ΕΡΓΑ!

 

Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου: «Ανάσα» για την αγορά του Αλμυρού χαρακτηρίζουν το έργο οι αρμόδιοι φορείς

 

Ψηφίστηκε η συμμετοχή στη δράση για Αναμόρφωση της αγοράς μας για τη δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.