“Λίγα και καλά” με τη Χρύσα Τσαγανού-Βασιλικού | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

“Λίγα και καλά” με τη Χρύσα Τσαγανού-ΒασιλικούΗ υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Τσιλιμίγκα “η Θεσσαλία της καρδιάς μας”, κα Χρύσα Τσαγανού-Βασιλικού, δέχθηκε την πρόσκλησή μας για μια …βιντεοσυνέντευξη στα γραφεία του almyros.gr, με τη Βιβή Τσιντσίνη σε μια νέα στήλη της σελίδας μας που φιλοδοξούμε να κρατήσουμε με τίτλο “Λίγα και καλά”.

Η κα Τσαγανού, απαντά και εξηγεί πως οι σπουδές της είναι άμεσα συνδεδεμένες και με την υποψηφιότητά της ως Περιφερειακής Συμβούλου, πως μπορούν να εφαρμοστούν όπως και η πρότερη εργασιακή της εμπειρία. Αναφέρεται στον Αλμυρό και στις δυνατότητες ανάπτυξης που έχει, αλλά και στην πολυσυζητημένη επένδυση στις Νηές. Η κυρία Τσαγανού σχολιάζει το νέο ΕΣΠΑ, την κατεύθυνση που πρέπει να έχουν τα προγράμματα και τις ευκαιρίες που η τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να εκμεταλλευτεί. Τέλος δηλώνει, πως η ομάδα του Ν. Τσιλιμίγκα, σχετικά με το νέο ΕΣΠΑ, κατέρχεται στις εκλογές με πρόγραμμα και προτάσεις για την καλύτερη αξιοποίησή του.

Στα πλαίσια των διερευνητικών μας λήψεων, μέχρι και τη δημιουργία του στούντιό μας στον Αλμυρό και εν όψει προεκλογικής περιόδου, θα κάνουμε μια σειρά συνεντεύξεων. Ζητούμε την επιείκειά σας για τις συνθήκες, το φωτισμό κτλ και υποσχόμαστε σύντομα επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Ακολουθεί το βίντεο της συνέντευξης, αλλά και σχετικές αναρτήσεις:

 

 

Η ομιλία της Χρύσας Τσαγανού κατά την επίσκεψη του Ν. Τσιλιμίγκα στον Αλμυρό

 

Who is who – Συνέντευξη της Χρύσας Τσαγανού

Βιογραφικό – γνωριμία Χρύσας Τσαγανού
Αφήστε μια απάντηση