Επιστολή αναγνώστη – καταγγελία Παυλίδη Ηλία


Δημοσιεύουμε επιστολή αναγνώστη, του Ηλία Παυλίδη, αυτούσια όπως παραδόθηκε και υπογράφηκε στα γραφεία της εφημερίδος μας. Επισημαίνουμε ότι την ευθύνη της ακρίβειας των αναφερόμενων γεγονότων, έχει ο υπογράφων και δεν αποτελούν μέρος κάποιου ρεπορτάζ των συνεργατών μας. Επίσης επισημαίνουμε ότι έχει ενημερωθεί και το άλλο ενδιαφερόμενο-αναφερόμενο μέρος.

“Καταγγελία – ενημέρωση

Θέλω να γνωρίζουν οι συμπολίτες μου κάποια πράγματα τα οποία συμβαίνουν στον Δήμο μας.

Οι υπάλληλοι των Δήμων για την εργασία που προσφέρουν στην εκλογική διαδικασία αμείβονται με ένα μικρό εκλογικό επίδομα. Η Διοίκηση του Δήμου καθόρισε τα εκλογικά συνεργεία του Δήμου και άφησε μόνο εμένα έξω από την εκλογική διαδικασία άρα και το επίδομα για άγνωστους σε εμένα λόγους, τους οποίους φαντάζομαι αλλά δεν μπορώ να αποδεχθώ.

Επίσης είμαι ο μόνος από τους υπαλλήλους του Δήμου που συνεχώς δέχομαι έλεγχο και αφόρητη πίεση για την αμφίεσή μου, μετά από 27 χρόνια υπηρεσίας και με γνωστό ήθος σε όλους τους συνδημότες μου.

Ενδεικτικά αναφέρω ότι με παρέπεμψε πέντε (!!!) φορές στο πειθαρχικό συμβούλιο στη Λάρισα για ένα παντελόνι και αθωώθηκα και τις πέντε.

Αυτή η αυταρχική συμπεριφορά είναι απαράδεκτη και προσβλητική για μενα.

Ζητώ να εργαστώ με αξιοπρέπεια, ισονομία και να προσφέρω στους συμπολίτες μου.

Παυλίδης Ηλίας

Υπάλληλος Δήμου Αλμυρού

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.