Β. Χατζηκυριάκος: «Ανοιχτή πρόσκληση συνεργασίας και διαμόρφωσης κοινών στόχων για το μέλλον του Αλμυρού»Δελτίο Τύπου «Δημοτικής Πρωτοβουλίας”  Χατζηκυριάκου Βαγγέλη

«Ανοιχτή πρόσκληση συνεργασίας και διαμόρφωσης κοινών στόχων για το μέλλον του Αλμυρού»

Αγαπητοί συμπολίτες,

τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών, εκφράζοντας την θέληση των δημοτών του Αλμυρού, κατέγραψαν την εκλογή αριθμητικά των ακόλουθων δημοτικών συμβούλων:

Δημοτική Πρωτοβουλία (ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ) 10

Αλμυρός- Ευθύνη και Δημιουργία (ΕΣΕΡΙΔΗΣ)10

Ζωή_αλλάζουμε (ΡΑΠΠΟΥ) 5

Λαϊκή Συσπείρωση (ΤΣΟΓΚΑΣ) 2

 

Η δεδομένη θέληση των δημοτών είναι προφανές ότι απαιτεί για την νέα τετραετία συνεργασίες για την διοίκηση του Δήμου και την παραγωγή έργου προς όφελος των δημοτών.

Στην κατεύθυνση αυτή, η «Δημοτική Πρωτοβουλία» και εγώ προσωπικά, απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση συνεργασίας και προγραμματικής σύγκλισης για την διαμόρφωση κοινών στόχων της νέας τετραετίας για τον Δήμο Αλμυρού στις παρατάξεις «Ζωή_ αλλάζουμε» – (κ.Ράππου)  και  «Λαϊκή Συσπείρωση» – (κ. Τσόγκας)  θεωρώντας δεδομένο ότι μπορούμε να δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό του δήμου και των δημοτών, σεβόμενοι τις διακριτές διαφορές μας.

 

Πιστεύουμε ότι, ως «Δημοτική Πρωτοβουλία» μέχρι σήμερα από θέσεις διοίκησης αλλά και αντιπολίτευσης, έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να συνεργαστούμε αξιόπιστα με όλους για το κοινό συμφέρον του Δήμου, σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον κ.Εσερίδη που ζητούσε εκλογή από την πρώτη Κυριακή και αυτοδυναμία, αλλά ο λαός του Αλμυρού του είπε βροντερό ΟΧΙ.

 

Το μέλλον του Αλμυρού μας ενώνει!!!

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.