Εξετάσεις ζωνών στο ΑΣ πολεμικών τεχνών του Κώστα Τελκή
Την περασμένη Πέμπτη από τις 6 το απόγευμα και για 5 ώρες πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στις εγκαταστάσεις του ΑΣ πολεμικών τεχνών Αλμυρού του Κώστα Τελκή (5 dan).

Η κάμερες του almyros.gr βρέθηκαν για λίγες στιγμές κοντά τους, για να καταγράψουν τις επίπονες προσπάθειες των αθλητών και τις κατακτήσεις των ζωνών τους, υπό το βλέμμα των μελών της αναγνωρισμένης προπονητικής ομάδας του συλλόγου.

Η Εξεταστική επιτροπή αποτελούνταν από την προπονητική ομάδα του συλλόγου με τους shihan Λήο Κατσούρα 7 Dan (περιφερειακό ομοσπονδιακό προπονητή ΕΛΟΛ) shihan κων/νο τελκη 5Dan και τους senpai Ειρηλένα Μπαγλατζή 2 Dan και Διονύση Βλαχονάτσιο 2 Dan.

Οι εξετάσεις χωρίζονται σε 3 πεδία: όπου οι αθλητές πρέπει να αποδώσουν στην πρώτη ενότητα τεχνικές renraku waza (βηματισμοί σχηματισμοί βηματισμών).

Στη δεύτερη ενότητα ippon kumite (μάχη με προκαθορισμένες τεχνικές ) και kihon waza (τεχνικές αυτοάμυνας).

Και στην τελευταία ενότητα kata (σύνολο τεχνικών με φανταστικό αντίπαλο) και τέλος juju kumite (ελεύθερη μάχη).

Όλα αυτά βέβαια έχουν σαν αποτέλεσμα την συμπεριφορά των αθλητών μετά την επίπονη και πολύωρη δοκιμασία, το αίσθημα υπερηφάνειας χαράς συναδελφικότητας σεβασμού και άλλων αρχών και αξιών που χαλυβδώνουν τις χαρακτήρα των αθλητών δίνοντας στους εφόδια για την μεταπηδά ζωή τους.


 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.