Μήνυμα Βαγγέλη Χατζηκυριάκου προς τους υποψηφίους των Πανελληνίων εξετάσεων
Στους μαθητές και τις μαθήτριες της Τρίτης τάξης των Λυκείων του Δήμου Αλμυρού, αλλά και σε όλους τους υποψήφιους και τις υποψήφιες του Δήμου μας για την εισαγωγή στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της πατρίδας μας, εύχομαι από καρδιάς να πετύχουν κάθε δικαίωση των κόπων τους, να έχουν υγεία, δύναμη, πίστη στις δυνάμεις τους και καλή επιτυχία!!

Νέοι και νέες,
Η μάχη για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ που αρχίζει την Πέμπτη 6 Ιούνη, είναι μονάχα μία από τις πολλές που θα κληθείτε να δώσετε στη ζωή σας και, το πιθανότερο, όχι η πιο σημαντική.

Αποτελεί σίγουρα μιαν αφετηρία του ταξιδιού στον διαρκή αγώνα για την κατάκτηση της γνώσης, για επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση και σταδιοδρομία, μέσα σ’ έναν κόσμο με διαρκώς περισσότερες απαιτήσεις. Όμως, σ’ αυτό το δύσκολο μα και όμορφο ταξίδι, σας περιμένουν πολλά ανάλογα προσωπικά ορόσημα που θα σας προμηθεύσουν με πολύτιμες εμπειρίες και εφόδια ώστε να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τα όνειρά σας.

Συνεχώς θα τίθεσθε αντιμέτωποι/ες με νέες απαιτήσεις και προκλήσεις, που θα δοκιμάζουν τις αντοχές σας αλλά και θα σας βελτιώνουν ως προσωπικότητες. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από εσάς, από τις καινοτόμες ιδέες σας και τη δυναμική σας, έχει ανάγκη από την επιθυμία σας να πετύχετε το καλύτερο ατομικά μα και συλλογικά.
Χρειαζόμαστε την ορμή της νιότης σας, την αισιοδοξία και τη ζωντάνια σας για να ελπίζουμε βάσιμα σε ένα καλύτερο μέλλον.

Στους γονείς, τους κηδεμόνες σας, τους συμπαραστάτες σας και τους καθηγητές σας, πολύτιμους αρωγούς στην προσπάθεια που καταβάλλετε, εύχομαι επίσης, ολόθερμα, καλή δύναμη!!

Νέοι και νέες
Τίποτα απολύτως δεν τελειώνει για σας και τις ζωές σας με τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Αντίθετα,τώρα όλα μόλις αρχίζουν, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος που θα επιτύχετε. Να είστε όλες και όλοι καλά, και να αποφορτιστείτε όσο μπορείτε περισσότερο ψυχολογικά, αυτά τα τελευταία εικοσιτετράωρα πριν την έναρξη των εξετάσεων.

Καλή δύναμη, Καλή Επιτυχία σε όλες και όλους!!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.