«Καλωσήρθες Καρακάξα» η κουκλο-θεατρική παράσταση που φιλοξενεί ο Αλότοπος και οι ΣκηνοΠαίκτες - Λαός Του Αλμυρού

«Καλωσήρθες Καρακάξα» η κουκλο-θεατρική παράσταση που φιλοξενεί ο Αλότοπος και οι ΣκηνοΠαίκτεςΗ θεατρική ομάδα ΣκηνοΠαίκτες υποδέχεται με μεγάλη χαρά την κουκλο-θεατρική παράσταση «Καλωσήρθες Καρακάξα»  την οποία θα φιλοξενήσει ο Αλότοπος το Σάββατο 08 Ιουνίου 2019 στις 19:00!

Η Συνοδή Φουκαλά και ο Νίκος Νίτης με χαρά παρουσιάζουν την κουκλο-θεατρική παράσταση «Καλωσήρθες Καρακάξα». H παράσταση είναι βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι του Κώστα Μάγου (εκδ. Καλειδοσκόπιο) που στοχεύει στην ανάπτυξη της ενσυναίσθησης και του σεβασμού απέναντι στο διαφορετικό. Η παράσταση φιλοξενείται σε σχολεία και εκδηλώσεις.

Περίληψη του έργου: Μια καρακάξα έρχεται στο δάσος και η κουκουβάγια χάνει το πολύχρωμο κολιέ της. Τι σχέση μπορεί να έχουν μεταξύ τους αυτά τα δύο γεγονότα και πώς συνδέονται μαζί τους μια αλεπού, ένας λαγός, ένας ασβός, ένας δρυοκολάπτης και κάμποσα ακόμη ζώα του δάσους; Μια ιστορία που δημιουργεί στα παιδιά μερικά ερωτήματα όπως: Είναι πάντα τα πράγματα έτσι όπως φαίνονται; Μήπως συχνά, ακόμα και άθελά μας, μπορεί να γίνουμε άδικοι σε κάποιους επειδή δεν είναι σαν και μας; Ένα παραμύθι για το πώς οι φήμες, οι προκαταλήψεις και τα στερεότυπα μπορούν να επηρεάσουν τη ζωή μικρών και μεγάλων.

Διάρκεια παράστασης: 45΄ περίπου

Τιμή εισιτηρίου: 4 ευρώ

Σκηνοθεσία, δραματουργία: Μπαρές Στέργιος Θεατρική διασκευή: Μπαρές Στέργιος, Συνοδή Φουκαλά Κατασκευές: Νίτης Νίκος Σκηνική διαμόρφωση- κούκλες: Μπαρές Στέργιος Ερμηνεία: Συνοδή Φουκαλά Μουσική: Νίτης Νίκος (κιθάρα, φυσαρμόνικα) Φωτογραφίες: Μαρούγκας Άλκης Διαστάσεις σκηνικού: 1,90 x 1,90.

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά Παιδικών Σταθμών, Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων. Μετά το τέλος της παράστασης ακολουθεί συζήτηση.

https://www.facebook.com/events/2255838827839192/

 
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.