Ευχαριστήριο μήνυμα Κώστα Νικοβιώτη | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Ευχαριστήριο μήνυμα Κώστα ΝικοβιώτηΝιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους του συνδημότες και συνδημότισσες μου, που με ανέδειξαν πρώτο υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο σε σταυρούς προτίμησης στις απερχόμενες εκλογές.

Το γεγονός αυτό αποτελεί τιμή για εμένα και μεγάλη ευθύνη απέναντι στους δημότες του Καλλικρατικού Δήμου Αλμυρού.  Θα βρίσκομαι δίπλα τους όχι μόνο μέχρι τη λήξη της θητείας μου στις 31 Αυγούστου, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της τετραετίας ως δημοτικός σύμβουλος.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο που μου εμπιστεύτηκε την Αντιδημαρχία του τομέα Καθαριότητας και στάθηκε δίπλα μου, όλους τους Αντιδημάρχους, Εντεταλμένους και Δημοτικούς Συμβούλους καθώς και τους προέδρους  των τοπικών κοινοτήτων για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Ευχαριστώ την οικογένειά μου για τη στήριξή τους και την κατανόηση όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα ήθελα να παραλείψω τους καθημερινούς μας συνεργάτες δηλαδή τους υπαλλήλους του Δήμου Αλμυρού και κυρίως τους υπαλλήλους της καθαριότητας, για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσουμε να έχουμε.

Με τιμή,

Κωνσταντίνος Νικοβιώτης

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας
Αφήστε μια απάντηση