Γ.Σ.Α.: Σε αναμονή ανακοίνωσης των αρχαιρεσιών | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Γ.Σ.Α.: Σε αναμονή ανακοίνωσης των αρχαιρεσιώνΤη Δευτέρα 10 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Αλμυρού.

Έφοροι των τμημάτων και των ακαδημιών, εκπρόσωποι της απερχόμενης και επερχόμενης Δημοτικής αρχής, μέλη και φίλοι του Συλλόγου, παρακολούθησαν και πήραν το λόγο κατά τη διάρκεια της συνέλευσης.

Οι έφοροι των τμημάτων μπάσκετ, βόλεϊ στίβου και ποδοσφαίρου, πραγματοποίησαν οικονομικό και διοικητικό απολογισμό για τα δυο προηγούμενα έτη.

Θέμα τριβής για τους παρευρισκόμενους αποτέλεσε η αναφορά σε επιχορήγηση που δόθηκε στο Σύλλογο, χωρίς όμως να γίνει κατανομή του ποσού (30.000) σε όλα τα τμήματα.

Μεταξύ άλλων, έφοροι του στίβου και ακαδημιών, ανακοίνωσαν πως μετά την παραίτηση του υπάρχοντος Δ.Σ., δεν θα δηλώσουν υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές.

Από τη Συνέλευση ορίστηκε η εφορευτική επιτροπή που αποτελείται από τους κ. Κρανά Χρήστο, Μαυρογένη Σάββα και Χουλιαρά Βασίλη. Αναμένεται η συνεδρίαση της επιτροπής ώστε να ανακοινωθούν τα διαδικαστικά θέματα που θα προηγηθούν των επικείμενων αρχαιρεσιών.
Αφήστε μια απάντηση