Χρ. Μπουκώρος σε συνάντηση με του σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια: Οι εκπαιδευτικοί θα γίνουν πραγματικοί «πρωταγωνιστές» της εκπαίδευσης με τη ΝΔ - Λαός Του Αλμυρού

Χρ. Μπουκώρος σε συνάντηση με του σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια: Οι εκπαιδευτικοί θα γίνουν πραγματικοί «πρωταγωνιστές» της εκπαίδευσης με τη ΝΔΓια τα προβλήματα της εκπαίδευσης ενημερώθηκε σήμερα ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ, Χρήστος Μπουκώρος, σε διαδοχικές συναντήσεις που είχε με τους διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού.

Τόσο ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας κ. Γιώργος Πολύζος όσο και ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Σωκράτης Σαβελίδης, επεσήμαναν ως βασικότερα τα προβλήματα της έλλειψης προσωπικού, ειδικά στα νησιά των Σποράδων, την απουσία χρηματοδότησης και ενός ευέλικτου σχήματος διαχείρισης των πόρων, καθώς και τα σημαντικά ζητήματα των υποδομών.

Ο Χρήστος Μπουκώρος δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας της Μαγνησίας, όπως έκανε καθ’ όλη τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής του θητείας.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.