Δράσεις της σχολής πολεμικών τεχνών Μαχητές για τον μήνα ΙούνιοΦτάνοντας στον μήνα Ιούνιο, ολοκληρώνεται η φετινή χρονιά για τη σχολή πολεμικών τεχνών Μαχητές του sensei Λεωνίδα Αντώνη.

Η πρώτη δραστηριότητα είναι οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουνίου, στο dojo του Αλμυρού από το πρωί έως αργά το απόγευμα.

Οι αθλητές, καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό μπροστά στους εξεταστές και στους γονείς τους για την κατάκτηση του επόμενου βαθμού στην πολεμική τέχνη budokai.

Στη συνέχεια, ακολουθεί το summer camp της I.K.O Nakamura Hellas το τετραήμερο 21 έως 24 Ιουνίου στα Καμένα Βούρλα, με καλεσμένους τους Ιάπωνες δασκάλους Daihyo Masanaga Nakamura και Shihan Tats Nakamura.

Οι εξετάσεις μαύρων ζωνών είναι μέρος του σεμιναρίου και θα πραγματοποιηθούν την προτελευταία ημέρα του camp.    Πέντε αθλητές από τη σχολή μας θα εξεταστούν για το πρώτο dan. Πρόκειται για την Παπαγιάννη Αγγελική, τον Σταθόπουλο Θεόδωρο, τον Στουρνάρα Μιχάλη και τον Καλτσά Γεώργιο, Μπραζογούλας Ιωάννης από τη σχολή των Μαχητών και τον Πέτρου Απόστολο από την σχολή του Παλαμά Καρδίτσας για το δεύτερο dan.

Η καθιερωμένη καλοκαιρινή προπόνηση (summer training), θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Ιουνίου στην παραλία της Νέας Αγχιάλου όπου μικροί και μεγάλοι αθλητές θα δώσουν το παρόν σε μια ξεχωριστή προπόνηση η οποία θα είναι και η τελευταία για τη φετινή σεζόν.

Καλή επιτυχία.

osu

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.