Η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής στον Αλμυρό | Λαός Του Αλμυρού
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.
full screen background image

Η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής στον Αλμυρό

Χθες, Τετάρτη 19 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία των υποψηφίων του Κινήματος Αλλαγής στον Αλμυρό.

Ο οικοδεσπότης υποψήφιος βουλευτής κ. Φώτης Χατζηδημητρίου, ως gentleman έδωσε πρώτα το λόγο στις κυρίες. Η κα Φούλη Τσιώμου, γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής στη Μαγνησία, ευχαρίστησε “τους συντρόφους του Αλμυρού, για τη διοργάνωση και το εκλογικό κέντρο που ετοίμασαν”, αναφέρθηκε σε βασικά χαρακτηριστικά του Κινήματος Αλλαγής και παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του κόμματος στη Μαγνησία, των υποψηφίων βουλευτών Γιάννη Αναστασίου, Μαγδαλινής Μπελτζενίτη,  Τρύφωνα Πλαστάρα, Γιάννη Σακκόπουλου,  Ελένης Φορτούνα  Φώτη Χατζηδημητρίου, Νίκου Χαυτούρας και Ελένης Χριστοδουλιά.

Ακολούθησε η ομιλία της κας Ελένης Φορτούνα, η οποία συστήθηκε στο κοινό του Αλμυρού, τόνισε πως “η ψήφος μας στο Κίνημα Αλλαγής είναι μονόδρομος για την ασφάλεια και την αξιοπρέπεπεια του Έλληνα πολίτη και κάλεσε “να ανεβάσουμε τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα…”

Ο συνάδελφος κ. Γιάννης Αναστασίου κατά την ομιλία του στάθηκε ιδιαίτερα στα χαρακτηριστικά και την προοπτική του Κινήματος Αλλαγής “..να φτιάξουμε όχι το παλιό ΠΑΣΟΚ… αλλά να ξαναφτιάξουμε το καλό ΠΑΣΟΚ… ό,τι μας στεναχώρησε και ότι μας έχει πληγώσει το έχουμε αφήσει πίσω… έχουμε ένα μεγάλο προσόν ως κίνημα… αλλά ότι πήραμε δύσκολες αποφάσεις και είχαμε την ευθύνη να κοιτάξουμε πρώτα τον τόπο και μετά το κόμμα… είμαστε εδώ με σχέδιο, να τιμήσουμε την ψήφο των πολιτών… Θέλω να πω ότι είναι τιμή μας να έχουμε τέτοιο συνυποψήφιο όπως τον Φώτη Χατζηδημητρίου… είχε χρόνια ο Αλμυρός να έχει υποψήφιο βουλευτή… τιμήστε τον, τιμήστε μας και να ξέρετε να έχετε να κάνετε με ανθρώπους που δεν θα σας διαψεύσουν.”

Ο κ. Γιάννης Σακκόπουλος αναφέρθηκε στις ανάγκες του Αλμυρού και της Μαγνησίας ευρύτερα και στάθηκε στη δυναμική των στελεχών του Κινήματος Αλλαγής “Δεν είμαστε μόνο οκτώ άτομα στο ψηφοδέλτιο, αλλά πολλοί που αγωνιζόμαστε, πολλοί και δυνατοί. Άνθρωποι που δεν λοξοδρομήσαμε από τις σειρήνες της εξουσίας, άνθρωποι που δεν θέλησαν να βολευτούν σε δανεικές καρέκλες… να ανέβουν σε γέφυρες και πρόσκαιρες προοδευτικές συμμαχίες, που επέμεναν στις αρχές τους που δεν ξέχασαν ποτέ πως το ΠΑΣΟΚ πήγε την Ελλάδα μπροστά, την έσωσε από την πτώχευση, την κράτησε στην Ευρώπη… ”

Την εκδήλωση έκλεισε ο Φώτης Χατζηδημητρίου, ο οποίος θύμισε τα έργα του ΠΑΣΟΚ  “η παρέμβαση στην κοινωνία πρέπει να γίνει με την υπενθύμιση των έργων του ΠΑΣΟΚ. Κατά την πολύχρονη διακυβέρνηση σε επίπεδο θεσμικών παρεμβάσεων αναφέρω ενδεικτικά το οικογενειακό δίκαιο και η ισότητα των δυο φύλλων του Παπανδρέου, το ΕΣΥ του Γεννηματά, το ΑΣΕΠ του Πεπονή, ο Νόμος Κατσέλη για τα κόκκινα δάνεια, η ΔΙΑΥΓΕΙΑ και η ηλεκτρονική συνταγογράφηση. Αν έμπαιναν ταμπέλες στα έργα υποδομών, Ρίο Αντίριο, Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, Ολυμπιακά Ακίνητα, Μετρό της Αθήνας, Αττική οδός, Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, Σχολεία, Σχολές και Πανεπιστήμια σε ολόκληρη την Επικράτεια, όλα θα έγραφαν «έργα ΠΑΣΟΚ».

Ο Φώτης Χατζηδημητρίου ιδιαίτερα στάθηκε στο πρόγραμμα του Κινήματος Αλλαγής για την υγεία και τον αγρότη αναφέροντας μεταξύ άλλων πόσο “σήμερα περισσότερο από ποτέ πρέπει η κυβέρνηση να στηρίξει την ελληνική ύπαιθρο” αλλά αναφέρθηκε και σε αγώνες που έγιναν για τον Αλμυρό στην Υγεία “Αλήθεια… πόσο καιρό περιμέναμε γι’ αυτό τον οδηγό ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας; Πως αξιοποιήθηκαν από τους βουλευτές της κυβέρνησης οι 6.500 χιλιάδες υπογραφές που συγκέντρωσαν οι γονείς του Αλμυρού, για να πληρωθεί η θέση του παιδιάτρου;”

Αίσθηση έκανε η κριτική του στην σημερινή κυβέρνηση: Γιατί… τι μπορεί να περιμένει η Μαγνησία από την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ της νέας βουλής… Αν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας μπορούσαν να δώσουν λύσεις, θα τις έδιναν  ως κυβερνητικοί. Η Μαγνησία πρέπει να πιέσει. Η Μαγνησία πρέπει να διεκδικήσει και να προχωρήσει στη νέα εποχή, ως πρωτοπόρος… Είμαστε ευλογημένος τόπος. Στη νέα βουλή, το Κίνημα Αλλαγής μπορεί να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά μας με τον καλύτερο τρόπο.

 

Ακολουθεί σχετικό φωτορεπορτάζ, ενώ το βίντεο της εκδήλωσης θα αναρτηθεί τις επόμενες ώρες.

 

 
Αφήστε μια απάντηση