Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στη σχολή των μαχητών
Πειθαρχεία, σεβασμός, αυτοέλεγχος και τέλεια τεχνική κατάρτιση είναι τα στοιχεία που χαρακτήρισαν τους αθλητές της σχολής πολεμικών τεχνών Αλμυρού και Νέας Αγχιάλου στις εξετάσεις έγχρωμων ζωνών που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουνίου, στη σχολή του Αλμυρού.

Μικροί και μεγάλοι αθλητές εξετάστηκαν στην ύλη της πολεμικής τέχνης Budokai δείχνοντας και παρουσιάζοντας τον καλύτερό τους εαυτό ανταποκρινόμενοι με ακρίβεια σε κάθε παράγγελμα του sensei Λεωνίδα Αντώνη ανεβάζοντας τον πήχη πιο ψηλά.

Γονείς και φίλοι του αθλήματος παρακολούθησαν τις εξετάσεις από κοντά θαυμάζοντας τα παιδιά τους καθώς είδαν την τεράστια πρόοδο που έχουν σημειώσει.

Οι γονείς ευχαρίστησαν τον sensei Λεωνίδα Αντώνη λέγοντάς του πως είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τη δουλειά που κάνει καθώς και με την εξέλιξη των παιδιών τους. Ο ίδιος τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που του παρέχουν όλα αυτά τα χρόνια, όπως επίσης ευχαρίστησε θερμά τους εξεταστές Shihan Γαλλιό Κων/νο, Sensei Τζήρα Αθανάσιο, Sensei Γεώργιο Ρόμπο και senpai Ιωάννη Ρόμπο οποίοι παρευρέθηκαν ως εξεταστές.

Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους.

osu.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.