Με συναυλίες τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής ο Δήμος Αλμυρού - Λαός Του Αλμυρού

Με συναυλίες τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής ο Δήμος Αλμυρού

Η 21η Ιουνίου, έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής και ο Δήμος Αλμυρού, με αφορμή τη συγκεκριμένη ημέρα, διοργάνωσε συναυλίες σε διάφορα σημεία της πόλης μας.

Η έναρξη των συναυλιών έγινε από τη χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Επαρχίας Αλμυρού. Η χορωδία του Συλλόγου με μαέστρο την κα Μαριάννα Σαμαρτζή πραγματοποίησε αφιέρωμα στο παραδοσιακό Μικρασιάτικο τραγούδι, ερμηνεύοντας τραγούδια από τις αλησμόνητες πατρίδες.

Λίγο αργότερα, στην Κεντρική Πλατεία Αλμυρού, πραγματοποιήθηκε συναυλία από τη χορωδία, τους καθηγητές και το φωνητικό σύνολο του Ωδείου Αλμυρού. Η διευθύντρια του ωδείου κα Φρόσω Γαρδικλή καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε να απολαύσουν την ξεχωριστή προσπάθεια όλων των παιδιών του ωδείου Αλμυρού, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την προετοιμασία της συναυλίας. Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση και τα μέλη του Ωδείου Παλάσκα που ερμήνευσαν μελωδικά κομμάτια «ταξιδεύοντας το κοινό».

Τέλος, ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Αλμυρού «το Ρεμπέτικο», παρουσίασε ένα αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι, στο Πάρκο των Μικρασιατών. Με κέφι και διάθεση στα ύψη, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ένα ευρύ ρεπερτόριο ρεμπέτικων τραγουδιών, με το γλέντι να κρατά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.