Επίσκεψη της κας Μακρή στην Κτηνοτροφική μονάδα του Αντιπροέδρου Ομοσπονδίας κ. Τόπα - Λαός Του Αλμυρού

Επίσκεψη της κας Μακρή στην Κτηνοτροφική μονάδα του Αντιπροέδρου Ομοσπονδίας κ. ΤόπαΗ κα Ζέττα Μακρή κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στον Αλμυρό, επισκέφθηκε μετά από προγραμματισμένη συνάντηση, την κτηνοτροφική μονάδα του Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων και Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας κ. Κώστα Τόπα, σήμερα Τετάρτη.

Η εικόνα της κυρίας με τα τακούνια που από το τρακτέρ συγκρούστηκε με όλους για τα δικαιώματα των αγροτών στην αρχή της πολιτικής της καριέρας, παραμένει κοντά στον αγρότη μέχρι σήμερα και το αποδεικνύει με επισκέψεις της μπροστά και πίσω από τον φακό.

Ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας κ. Κώστας Τόπας δήλωσε σχετικά με τη συνάντηση: «Η κα Μακρή μας επισκέφθηκε και κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση, όπως πάντα άλλωστε. Η ίδια άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι, ενώ έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην επίλυση των προβλημάτων για την επιβίωση των κτηνοτρόφων.

Πιστεύω πως μετά και την εκλογή της την 7η Ιουλίου, η κα Μακρή θα συνεχίσει να μάχεται, όπως έκανε  πάντα, για το καλύτερο που μπορεί να επιτευχθεί στον κλάδο μας.»

Η κα Ζέττα Μακρή, δήλωσε μετά τη συνάντηση:

«Ο Κώστας δεν είναι μόνο φίλος είναι και σύμβουλος, γιατί ξέρετε εγώ ανήκω στην κατηγορία των πολιτικών που πιστεύει ότι δεν τα ξέρει όλα, αλλά χρειάζεται να ενημερώνεται και να συμβουλεύεται ανθρώπους που είναι επαΐοντες.

Πράγματι συναντήθηκα για πολλοστή φορά και αναπτύξαμε τα προβλήματα, και ξέρετε η αφορμή και η ευκαιρία, ήτανε η ανακοίνωση του προγράμματος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη την προηγούμενη εβδομάδα. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην κτηνοτροφία, στα προβλήματα των ελληνοποιήσεων, που είναι φαντάζομαι όπως αναφέρει και ο κ. Τόπας το μείζον πρόβλημα του κλάδου μαζί με πολλά άλλα.

Και εκείνος ενθουσιάστηκε, εντυπωσιάστηκε και θα το μεταφέρει και στους άλλους συνδικαλιστές, ότι ο πρόεδρος έκανε ειδική αναφορά στον τομέα αυτό, υπάρχει ειδική μέριμνα στο πρόγραμμά μας.

Ξέρετε η κτηνοτροφία μαζί με την αλιεία κατά την εκτίμησή μου, είναι ο πιο πολύπαθος κλάδος, που χρειάζεται τη μεγαλύτερη δυνατή στήριξη γιατί είναι μοχλός ανάπτυξης και δυστυχώς έχει παραμεληθεί. Τα τελευταία δε χρόνια, έχει αγνοηθεί πλήρως, σε βαθμό μεγάλης κακοποίησης.

Άρα πολλή δουλειά πρέπει να γίνει εκεί, αλλά και πάρα πολύ καλή συνεργασία με άτομα σαν τον Κώστα και άλλους συνδικαλιστές που γνωρίζουν πολύ καλά το θέμα.»
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.