Πλούσιο σε συναντήσεις με φορείς το πρόγραμμα της Ζέττας Μακρή
Δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου της κας Ζέττας Μακρή, σχετικά με συναντήσεις και επισκέψεις που πραγματοποίησε την Τρίτη 25 Ιουνίου, στα πλαίσια της προεκλογικής της εκστρατείας:

Την Τρίτη 25 Ιουνίου η τ. Υφυπουργός Υγείας κ. Ζέττα Μακρή, η οποία είναι υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ. στο νομό Μαγνησίας υλοποίησε πολυάριθμες συναντήσεις με φορείς του τόπου μας. Σε συνάντηση που είχε με το σωματείο των ταξί συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους αλλά και τις λύσεις που μπορούν να δοθούν βάσει του πολιτικού προγράμματος της παράταξης της Ν.Δ.

Κατόπιν η κ. Μακρή συναντήθηκε με το σωματείο του ΕΚΑΒ, το οποίο κυριολεκτικά «σώζει ζωές». Η κ. Μακρή με την εμπειρία που έχει τόσο από την θέση ευθύνης της Υφυπουργού Υγείας  όσο και από τα κοινωνικά και πολιτικά πράγματα του τόπου μας άκουσε προσεκτικά τα ζητήματα που απασχολούν το ΕΚΑΒ και τόνισε ότι ο τομέας της υγείας, ο οποίος έχει υποστεί πλήγμα την τελευταία τετραετία, πρέπει να στηριχθεί και να αναμορφωθεί. Επίσης, η υποψήφια βουλευτής συναντήθηκε με το Δ.Σ. του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου υπογραμμίζοντας ότι η μετακίνηση πρέπει να διευκολύνει όλους τους πολίτες, τις ευπαθείς ομάδες και τα ΑμΕΑ, καθότι όπως υποστηρίζει ξ παράταξη της Ν.Δ. η ισονομία και η ισοτιμία πρέπει να γίνονται πράξη.

Η μέρα έκλεισε ευχάριστα, καθώς η κ. Ζέττα Μακρή παρευρέθη στην συναυλία του Μουσικού Σχολείου Βόλου που ήταν αφιερωμένη στην κ. Δήμητρα Γαλάνη. Η τ. Υφυπουργός Υγείας σε δηλώσεις της επεσήμανε ότι το Μουσικό Σχολείο Βόλου δίνει το φωτεινό παράδειγμα ενός δημόσιου σχολείου, το οποίο παρά τις όποιες δυσκολίες των καιρών μας λειτουργεί άψογα,  προοδεύει και καλλιεργεί την καλλιτεχνική συνείδηση στους μαθητές αλλά και στην τοπική μας κοινωνία.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.