Εκδήλωση της Ζέττας Μακρή για τη νεολαία - Λαός Του Αλμυρού

Εκδήλωση της Ζέττας Μακρή για τη νεολαία

Δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου της τ. υφυπουργού και εκ νέου υποψήφιας Ν.Δ., Μαγνησίας κας Ζέττας Μακρή, σχετικά με την εκδήλωση που διοργάνωσε για τη νεολαία:

Εκδήλωση – ομιλία για τους νέους διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουλίου στον Ίσαλο η τ. Υφυπουργός Υγείας και υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ. στο νομό μας, κ. Ζέττα Μακρή.

Η εκδήλωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, αφού η προσέλευση του κόσμου ήταν περισσότερο από αθρόα. Οι νέοι ήταν εκεί για να στείλουν το μήνυμα νίκης στη γαλάζια παράταξη αλλά και το μήνυμα στήριξης στην κ. Μακρή, η οποία δεν σταμάτησε να συνομιλεί μαζί τους όλο το βράδυ.  Ο Ίσαλος γέμισε από ένθερμους υποστηρικτές της Ν.Δ. και φυσικά της κ. Μακρή.

Η ίδια δήλωσε: « Οι νέοι μας δεν έχουν παρωπίδες, δεν έχουν στερεότυπα. Έχουν όνειρα και στόχους. Είναι υποχρέωσή μας να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον για τη νέα γενιά, διαφορετικά θα γίνουμε μια κοινωνία γερόντων, αφού περισσότεροι από 600.000 νέοι είναι οικονομικοί μετανάστες. Το οφείλουμε στην πατρίδα και στα παιδιά μας. Ως μητέρα δύο παιδιών που εργάζονται στο εξωτερικό καταλαβαίνω ακριβώς την κατάσταση και την ανάγκη διευθέτησής της».
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.