Φ. Χατζηδημητρίου: Ξεκάθαρο μήνυμα από μια ξεκάθαρη πολιτική φωνή - Λαός Του Αλμυρού

Φ. Χατζηδημητρίου: Ξεκάθαρο μήνυμα από μια ξεκάθαρη πολιτική φωνή

Δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου του Φώτη Χατζηδημητρίου, υποψήφιου βουλευτή Μαγνησίας με το Κίνημα Αλλαγής, σχετικά με την επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά στον Βόλο, χθες Πέμπτη 4 Ιουλίου:

Ο Βόλος υποδέχθηκε με ενθουσιασμό τη Φώφη Γεννηματά, αλλά και περιέργεια. Είναι αλήθεια ότι πλέον μετράνε λέξεις και κινήσεις οι ψηφοφόροι, από τους πολιτικούς αρχηγούς, αλλά και τους εκπροσώπους τους, πολιτικά στελέχη και υποψήφιους βουλευτές. Αυτό δεν μας τρομάζει.. αντιθέτως… αυτό επιθυμούμε. Η σύγκριση και έρευνα του προγράμματος, ύφους και ήθους του Κινήματος Αλλαγής είναι αυτό που μας αναδεικνύει έναντι των πολιτικών μας αντιπάλων.

Χθες, η ξεκάθαρη “πολιτική φωνή” της ενωτικής Φώφης Γεννηματά, απεύθυνε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους πολίτες και συνοδοιπόρους του Κινήματος Αλλαγής. Ζήτησε ψήφο Λογικής. Ζήτησε δηλαδή να κρατήσουμε την προοδευτική μας ταυτότητα, ζήτησε ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής, για ενίσχυση της πολιτικής σταθερότητας. Ζήτησε από τους πολίτες της Νέας Ιωνίας και του Βόλου, να στηρίξουν το κόμμα που έχει αποδείξει ότι δίνει προτεραιότητα στο εθνικό συμφέρον και όχι στο κομματικό.

Την Κυριακή ψηφίζουμε “τη λογική”, ψηφίζουμε “πολιτική σταθερότητα”, ψηφίζουμε Κίνημα Αλλαγής. Όχι άλλες περιπέτειες!

 
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.