Μεγαλειώδης συγκέντρωση κόσμου στην κεντρική προεκλογική ομιλία της Ζέττας Μακρή - Λαός Του Αλμυρού

Μεγαλειώδης συγκέντρωση κόσμου στην κεντρική προεκλογική ομιλία της Ζέττας ΜακρήΔημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου της τ. υφυπουργού και υποψήφιας βουλευτή της Ν.Δ. κας Ζέττας Μακρή, σχετικά με την κεντρική ομιλία που πραγματοποίησε την Πέμπτη 4 Ιουλίου στο Βόλο:

Χιλιάδες κόσμου προσήλθαν την Πέμπτη το βράδυ στον προαύλιο χώρο του Ξενία για να παρακολουθήσουν την κεντρική προεκλογική ομιλία της τ. Υφυπουργού Υγείας και υποψήφιας βουλευτή με τη Ν.Δ., κ. Ζέττας Μακρή.

Η εκδήλωση, η οποία ξύπνησε θύμισες από τις παλιές και καλές εποχές, πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Βόλου και των Αντιδημάρχων, καθώς επίσης και των νεοεκλεγέντων δημοτικών συμβούλων.

Πλήθος κόσμου, φίλων και υποστηρικτών της Ν.Δ. ήταν εκεί για να ευχηθούν «Καλή επιτυχία» στην κ. Μακρή. Την υποψήφια βουλευτή προλόγισε στο βήμα ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Λούλης, με τον οποίο την συνδέει μακρά φιλία. Ο κ. Λούλης είπε λόγια από καρδιάς, ανεπιτήδευτα και ειλικρινή για τη Ζέττα Μακρή, την οποία δεν είναι τυχαίο που όλος ο κόσμος την ξέρει με το μικρό της όνομα.

Η Ζέττα, λοιπόν, στέλνοντας μήνυμα ενότητας και αγωνιστικότητας χθες κάλεσε όλο τον κόσμο να συσπειρωθεί την Κυριακή στις κάλπες προκειμένου η χώρα μας να αλλάξει σελίδα και να ευημερήσει.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.