Τρία πυροσβεστικά επιχειρούν ακόμη στη SOVEL – Επίσκεψη Κλιμακίου Ελέγχου Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Τρία πυροσβεστικά επιχειρούν ακόμη στη SOVEL – Επίσκεψη Κλιμακίου Ελέγχου Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων

Η φωτιά στη SOVEL εξακολουθεί να σιγοκαίει προβληματίζοντας αρμοδίους για την επίπτωση του περιβάλλοντος. Στο 24ωρο που πέρασε ενίσχυσαν τη δύναμη του πυροσβεστικού κλιμακίου Δρυμώνος πυροσβεστικά οχήματα από τα Τρίκαλα, τη Λάρισα, το Βόλο και τη ΒΙΠΕ Βόλου. Αυτή τη στιγμή, επιχειρούν ακόμη τρία πυροσβεστικά οχήματα.

Η Θεσσαλία σε ρεπορτάζ της αναφέρει: Στο εργοστάσιο της ΣΟΒΕΛ , όπου έχει ξεσπάσει από χθες το απόγευμα φωτιά σε χιλιάδες τόνους σκραπ, μετέβη σήμερα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη, καθώς και ο Δήμαρχος Αλμυρού Δ. Εσερίδης. Η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας δεν είχε ενημερωθεί χθες για τη φωτιά από την Πυροσβεστική και σήμερα δόθηκε εντολή να συγκληθεί Κλιμάκιο Ελέγχου Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τον έλεγχο αερίων ρύπων, εδάφους και νερού ενώ θα ελεγχθεί η ΑΕΠΟ της επιχείρησης, ιδιαίτερα σε σχέση με το χώρο εναπόθεσης του σκραπ.

 
Αφήστε μια απάντηση