Μια εναλλακτική βιβλιοθήκη δημιούργησε ο Σύλλογος Νέων Πτελεού - Λαός Του Αλμυρού

Μια εναλλακτική βιβλιοθήκη δημιούργησε ο Σύλλογος Νέων Πτελεού

Σε μια ακόμη καινοτόμο δράση προχώρησε ο Σύλλογος Νέων Πτελεού. Το δραστήριο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου σε συνεργασία με τα μέλη του, προχώρησαν στη δημιουργία «Βιβλιοθήκης του δρόμου».

Πρόκειται για μια δράση που απευθύνεται στους φίλους των βιβλίων και αφορά την ελεύθερη διακίνηση βιβλίων. Βιβλιοθήκες του δρόμου έχουν τοποθετηθεί στην πλατεία του Πτελεού καθώς και στην παραλία Πηγάδι Πτελεού και συμπεριλαμβάνουν ελληνικά και ξενόγλωσσα βιβλία για οποιαδήποτε ηλικία.

Ακολουθεί σχετική δημοσίευση των μελών του Συλλόγου, όπως αναρτήθηκε στα social media:

«Αγαπητέ φίλε του βιβλίου, η βιβλιοθήκη του δρόμου είναι μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Νέων Πτελεού, ενός συλλόγου που μετρά μόλις λίγους μήνες από τη σύστασή του. Σκοπός της βιβλιοθήκης αυτής είναι η ελεύθερη διακίνηση βιβλίων και μπορείτε να τη συναντήσετε στην πλατεία του Πτελεού και στην Παραλία-Πηγάδι Πτελεού(Σύντομα φωτογραφίες και από την βιβλιοθήκη στο Πηγάδι).
Βιβλία για οποιαδήποτε ηλικία και σε οποιαδήποτε γλώσσα!
Θέλετε να διαβάσετε ένα βιβλίο; Δανειστείτε ελεύθερα οποιοδήποτε και επιστρέψτε το σε οποιαδήποτε από τις δύο βιβλιοθήκες του δρόμου.
Διαβάσατε ένα βιβλίο και πιάνει χώρο στη βιβλιοθήκη ή στις αποσκευές σας; Αφήστε το, σας παρακαλούμε, σε κάποιο από τα ράφια των δύο βιβλιοθηκών του δρόμου.
Σας άρεσε τόσο πολύ ένα βιβλίο που δανειστήκατε; Κρατείστε το μαζί με την αγάπη του Συλλόγου Νέων Πτελεού!

Θα χαιρόμασταν ιδιαίτερα αν το αντικαθιστούσατε κάποια στιγμή με κάποιο άλλο δικό σας.

Έχετε διαβάσει όλα τα βιβλία της βιβλιοθήκης του δρόμου; Ο Σύλλογος Νέων Πτελεού διατηρεί δανειστική βιβλιοθήκη στα γραφεία του, καθώς και ταινιοθήκη και θα ήταν χαρά μας να επικοινωνήσετε μαζί μας και να δανειστείτε!

Ώρες γραφείων Συλλόγου:19:00-21:00 κάθε Τετάρτη Απόγευμα
syllogosnewnpteleou@hotmail.com 6970376210
Καλή περιήγηση στις βιβλιοθήκες μας!»
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.