Δήλωση Κατερίνας Παπανάτσιου για την επανεκλογή της ως Βουλευτής Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ | Λαός Του Αλμυρού
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.
full screen background image

Δήλωση Κατερίνας Παπανάτσιου για την επανεκλογή της ως Βουλευτής Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου της κας Κατερίνας Παπανάτσιου, σχετικά με την επανεκλογή της στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου:

Οι εκλογές ολοκληρώθηκαν ομαλά και οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι ήταν μία προεκλογική περίοδος που αποφύγαμε τις εντάσεις. Εμείς, από τη μεριά μας προσπαθήσαμε να μιλήσουμε με κάθε ειλικρίνεια στους πολίτες, για το πρόγραμμά μας και την επόμενη μέρα.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους, τους φίλους και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, τους συνυποψήφιους/ες μου στην περιοχή μας για τον αγώνα που δώσαμε συλλογικά.

Το αποτέλεσμα των εκλογών φέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ ενισχυμένο και με μεγάλο μέρος του κόσμου να εναποθέτει τις ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο, στην Αριστερά.

Επίσης, φέρνει τη Νέα Δημοκρατία στη θέση της Κυβέρνησης και αυτή η επιλογή είναι απολύτως σεβαστή.

Θα συνεχίσουμε όμως, τον αγώνα προάσπισης των κατακτήσεων του Λαού μας.

Πριν από 4,5 χρόνια αναλάβαμε το μεγάλο φορτίο να απεμπλέξουμε την χώρα από έναν φαύλο κύκλο που την είχε φτάσει στα όρια της κατάρρευσης. Από αυτά, τα 3 χρόνια βρέθηκα στη θέση της Υφυπουργού Οικονομικών, οι αντιξόοτητες δεν μας πτόησαν καμία στιγμή, γιατί ξέραμε τον στόχο, γνωρίζαμε ότι το έργο μας ήταν η ανάκτηση της κυριαρχίας της χώρας σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο.

Η εικόνα σήμερα είναι διαφορετική. Παραδίδουμε μια χώρα χωρίς τον κλοιό των μνημονίων, με χαμηλότερη ανεργία, αισθητά μεγαλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης και 37δις ευρώ στα ταμεία.

Δεν είναι αυτά όλα όσα ονειρευόμαστε για την Πατρίδα μας, είναι όμως μία στέρεα βάση, μια καλή αφετηρία για την επόμενη της εποχής των μνημονίων.

Τέλος και πάνω από όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συντοπίτες μου και ιδιαίτερα εκείνους από την γενέτειρά μου τον Αλμυρό, για την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους προς εμένα. Θα προσπαθήσω να είμαι κοντά στον καθένα και την καθεμία. Ήταν μία συγκινητική προεκλογική περίοδος και από σήμερα συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά.

 

Κατερίνα Παπανάτσιου

Βουλευτής Μαγνησίας

 
Αφήστε μια απάντηση