Κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας για το Μπάσκετ ΓΣΑ - Λαός Του Αλμυρού

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας για το Μπάσκετ ΓΣΑ

Με κεντρικό σύνθημα «ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ», σε κυκλοφορία τέθηκαν οι κάρτες διαρκείας του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ για τους εντός έδρας αγώνες της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Σε σχετική ανακοίνωση του Τμήματος τονίζεται ακόμη ότι «η σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτιστεί ανάμεσα στον κόσμο και την ομάδα συνεχίζεται και αναμένεται να είναι ακόμα πιο δυνατή και την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά.

Η Δ.Ε. καλεί όλους τους φιλάθλους της περιοχής οι οποίοι αγαπάνε το μπάσκετ του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ να προμηθευτούν τις κάρτες διαρκείας στην τιμή των 20€ ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια που γίνεται και φέτος ώστε η ομάδα να μπορέσει να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει. «ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ»

 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

«Η Δ.Ε του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή ΣΤΕΛΙΟ ΤΣΑΒΕ για την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020.

Ο Στέλιος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα της Νίκης Βόλου (Β ΕΘΝΙΚΗ, Γ ΕΘΝΙΚΗ, Α1 ΕΣΚΑΘ),αναμένεται να προσδώσει δύναμη κάτω από τα καλάθια καθώς διακρίνεται για το πάθος και τη μαχητικότητα στο παιχνίδι του.

Καλωσορίζουμε τον ΣΤΕΛΙΟ ΤΣΑΒΕ στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή δύναμη,υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ.

Η Δ.Ε του τμήματος καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε ήδη την επέκταση της συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 με τους αρχηγούς της ομάδας μας Βασίλη Θέο και Σούλη Γώγουλα. Επίσης ο Γ.Σ. Αλμυρού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους εξής αθλητές: Κώστα Συνάζο, Οδυσσέα Χατζή,  Θοδωρή Παπακωνσταντίνου, Νίκο Μυλωνά, Άλκη Παπαβαΐτση, Παναγιώτη Μαμούρα, Κώστα Καλόγηρο.

Οι παραπάνω καλαθοσφαιριστές θα συνεχίσουν στην ομάδα μας για ακόμη ένα χρόνο για να βοηθήσουν στην προσπάθεια που θα γίνει για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η Δ.Ε. Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και καλή μπασκετική χρονιά».
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.