Κέφι και εθελοντισμός στη χοροεσπερίδα του Εξωραϊστικού Βρύναινας – Συνεχίζονται οι δράσεις | Λαός Του Αλμυρού

Κέφι και εθελοντισμός στη χοροεσπερίδα του Εξωραϊστικού Βρύναινας – Συνεχίζονται οι δράσειςΠλούσιες είναι οι δράσεις του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Βρύναινας «η Όθρυς», το φετινό καλοκαίρι.

Το Σάββατο 13 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε χοροεσπερίδα με τον Θωμά Βούζα, τον Δημήτρη Γακιόπουλο και την Άνα Μαρία Τσεκούρα, στην πλατεία του χωριού.

Τη βραδιά χαρακτήρισαν ο εθελοντισμός των μελών στην ετοιμασία και εξυπηρέτηση, η πολύ καλή παρουσία και προετοιμασία των χορευτικών ομάδων του Συλλόγου και το κέφι των Βρυνιωτών.

Στο πολιτιστικό καλοκαίρι Βρύναινας, σήμερα Σάββατο θα προβληθεί ταινία για παιδιά και την Κυριακή 21 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί μονοήμερη κρουαζιέρα στη Σκιάθο. Αυτή την Τρίτη και Πέμπτη, συνεχίζουμε και απασχολούμε δημιουργικά τα παιδιά με καλλιτεχνικά δρώμενα, την Τετάρτη η Βούλα Νάντζιου και Χριστίνα Σταμάτη, νοσηλεύτριες, μας δίνουν απαραίτητες γνώσεις-οδηγίες για τις πρώτες βοήθειες. Την Παρασκευή ο Θανάσης Παπαϊωάννου, πυροσβέστης, θα μας μιλήσει πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιάς. Το ερχόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί παιδικό πάρτι.

Για τις ερχόμενες δράσεις του Συλλόγου μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Χουλιαρά Βάσω (Πρόεδρο και χοροδιδάσκαλο του Συλλόγου) στο 6972259710 ή να ενημερώνεστε από την σελίδα του Συλλόγου στο facebook «Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Βρύναινας «η Όθρυς».

Ευχαριστούμε τον Άκη Γουργιώτη για τις φωτογραφίες!

 
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.