Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ορίστηκε ο Χρήστος Μπουκώρος | Λαός Του Αλμυρού
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.
full screen background image

Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ορίστηκε ο Χρήστος Μπουκώρος

Με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου του Βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ., Χρήστου Μπουκώρου, αφού ορίστηκε αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη:

Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ορίστηκε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος με απόφαση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα,  μετά από σχετική απόφαση του πρωθυπουργού, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ορίζεται ο βουλευτής Αιτολωακαρνανίας, Σπήλιος Λιβανός και αναπληρωτές του οι βουλευτές Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, Β΄ Αθηνών Ζωή Ράπτη και Φωκίδας Γιάννης Μπούγας.

Ο βουλευτής Μαγνησίας, μετά την ανακοίνωση της απόφασης του πρωθυπουργού, δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που μου έκανε να με ορίσει Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της κυβέρνησής μας. Πρόκειται για μια σημαντική θέση, μέσα από την οποία καλούμαι να προασπίσω το έργο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, που στόχο έχει τη σωστή διακυβέρνηση της χώρας και την κοινωνική της ευημερία. Θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια για να είναι αυτή η θητεία η πιο παραγωγική του ελληνικού κοινοβουλίου, η πιο παραγωγική θητεία για την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες».
Αφήστε μια απάντηση