Έφυγε από κοντά μας ο Γιάννης Γκρίνιας - Λαός Του Αλμυρού

Έφυγε από κοντά μας ο Γιάννης ΓκρίνιαςΜετά από άνιση μάχη με την επάρατο νόσο, ο Γιάννης Γκρίνιας, κτηνοτρόφος, συνδικαλιστής, έφυγε από κοντά μας, σήμερα ξημερώματα Τετάρτης 24 Ιουλίου.

Ο Γιάννης Γκρίνιας διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κτηνοτρόφων Μαγνησίας, αλλά και επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Kτηνοτρόφων και Kτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας και της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ). Διετέλεσε γραμματέας και του ΑΚΚΕΛ και δυο φορές υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΑΚΚΕΛ. Έχει δώσει μεγάλους αγώνες για τον αγροτο-κτηνοτροφικό κλάδο, με περισσότερα από 40 χρόνια συνδικαλιστικής πορείας. Τον Φεβρουάριο του 2018 κατά κατά τη Γενική Συνέλευση της υπό συγκρότησης Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας, εκλέχθηκε μέλος της.

Σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε συνέντευξή του, καλούσε σε ομοψυχία και ευθύνη, “να λειτουργήσουμε σαν μια γροθιά για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του κλάδου μας” έλεγε. Πολλές φορές μεσολάβησε στην Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων ώστε να γίνουν ενημερωτικές ημερίδες στον Αλμυρό.

Ο Γιάννης Γκρίνιας θα κηδευτεί από την εκκλησία της Ευαγγελιστρίας Αλμυρού, αύριο Πέμπτη στις 10:30.

Συλλυπούμαστε θερμά τους οικείους του.

 

Εξελέγησαν δύο Αλμυριώτες στο νέο Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας

 

 

Ο Γκρίνιας Ιωάννης Αντιπρόεδρος Μαγνησίας της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων

 

Ενημέρωση των κτηνοτρόφων από τον Αντιπρόεδρο της ΠΕΚ – έκδοση 2/5/2015

 

Τρεις Αλμυριώτες στο Δ.Σ. της Διεπαγγελματικής φέτας

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.