Επίσκεψη Προεδρείου της ΣΑΣΟΕΕ στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης - Συνάντηση Μάκη Βορίδη - Νικήτα Πρίντζου - Λαός Του Αλμυρού

Επίσκεψη Προεδρείου της ΣΑΣΟΕΕ στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης – Συνάντηση Μάκη Βορίδη – Νικήτα ΠρίντζουΔημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου, σχετικά με τη συνάντηση του Προέδρου της ΕΒΟΛ και Αντιπροέδρου του ΣΑΣΟΕΕ κ. Νικήτα Πρίντζου, με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκη Βορίδη:

Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάκη Βορίδη, είχε χθες ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου-ΕΒΟΛ, κ. Νικήτας Πρίντζος.

Η ως άνω συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της επίσκεψης του Προεδρείου του ΣΑΣΟΕΕ στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Στον ΣΑΣΟΕΕ όπως είναι γνωστό, ο κ. Νικ. Πρίντζος είναι Αντιπρόεδρος, με Πρόεδρο τον πρώην Υπουργό κ. Αλέξανδρο Κοντό.

Ήταν μία άκρως εποικοδομητική και χρήσιμη συνάντηση, μεγάλης διάρκειας, στα πλαίσια της οποίας συζητήθηκαν πάρα πολλά θέματα που αφορούν τον Αγροτικό κόσμο της πατρίδας μας.

Πολύ διεξοδικά συζητήθηκε το θέμα της νέας ΚΑΠ (Κοινή Αγροτική Πολιτική), το θέμα του κόστους παραγωγής αγροτικών προϊόντων, καθώς και άλλα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός και κτηνοτροφικός κόσμος.

Ο κ. Βορίδης ζήτησε από τον ΣΑΣΟΕΕ να αποτελεί εφεξής καθοριστικό σύμβουλο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Του ζήτησε, επιπρόσθετα, να υποβάλει προτάσεις και απόψεις ενόψει της ψήφισης του νέου Συνεταιριστικού νόμου ο οποίος κατά δέσμευσή του θα κατατεθεί στη Βουλή εντός του προσεχούς εξαμήνου.

Με δεδομένα τον επείγοντα χαρακτήρα του ως άνω θέματος και τη δέσμευση του ΣΑΣΟΕΕ να υποβάλει τις προτάσεις του εντός του προσεχούς δεκαημέρου, άρχισε ήδη η επεξεργασία των προτάσεων τόσο από τη νομική υπηρεσία του ΣΑΣΟΕΕ, όσο και από το Προεδρείο αυτού.

Σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΑΣΟΕΕ το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 02/08/2019, στο Βόλο, θα οριστικοποιηθούν οι προτάσεις για να κατατεθούν στον Υπουργό.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ. Βορίδης θα επισκεφθεί, όπως δήλωσε στον Πρόεδρο κ. Πρίντζο, πολύ σύντομα τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου και τη Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.