Στο(ν) κόκκινο η διασκέδαση από τον Φιλοπρόοδο στο disco party
Μαθήματα διασκέδασης έδωσε ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Νέας Αγχιάλου, στο disco party που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στο Kokkinos club.

Dj’s της βραδιάς οι Levantis και Francoise κράτησαν την πίστα γεμάτη όλες τις βραδινές και τις πρώτες πρωϊνές ώρες. Οι υπέροχες μουσικές επιλογές, η εξυπηρέτηση στο Kokkinos Club, η απίστευτη θέα και το δροσερό αεράκι, βοήθησαν να περάσουν οι ώρες πολύ γρήγορα και ήδη νοσταλγούμε τη βραδιά αυτή.

Τα μέλη του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Νέας Αγχιάλου, μας υποδέχθηκαν με κέρασμα ένα σφηνάκι εξαιρετικού βερμούτ …Αγχιάλου, με το χαμόγελό τους και διακριτικά φρόντισαν να κυλήσουν όλα με τον καλύτερο τρόπο για το μοναδικό αυτό πάρτι!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην εκδήλωση, προσέτρεξαν και …χόρεψαν όχι μόνο Αγχιαλίτες, αλλά Μαγνησιώτες και φίλοι του Συλλόγου και από άλλες περιοχές της Ελλάδος. Πολλοί και οι Αλμυριώτες…! Την disco party πλαισίωσαν με τις χορευτικές τους φιγούρες οι Original Disco Dancers Costas Asteriou και Chris Crystal (DISCO CLUB GROUP ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ).

 

Αν και πήγαμε για διασκέδαση… χωρίς τριποδάκια και full εξοπλισμό… εξασφαλίσαμε για σας κάποια στιγμιότυπα! Απολαύστε!

(ίσως από κάποιες συσκευές να μην προβάλλεται το βίντεο καθώς κάποια τραγούδια που ακούγονται στο βίντεο έχουν πνευματικά δικαιώματα, οπότε και τα μπλοκάρει βάσει του εντολέα το youtube).


 

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.