Ανάμεσα στους 36 «εκλεκτούς» του ΣΕΓΑΣ ο Καραλής – Εκπροσώπηση του ΓΣΑ στο Πρωτάθλημα Κ18 | Λαός Του Αλμυρού
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.
full screen background image

Ανάμεσα στους 36 «εκλεκτούς» του ΣΕΓΑΣ ο Καραλής – Εκπροσώπηση του ΓΣΑ στο Πρωτάθλημα Κ18

Την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες στην Κατηγορία Κ18, με αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Το Πανθεσσαλικό στάδιο επιλέχθηκε από τους διοργανωτές προκειμένου να φιλοξενήσει τη διοργάνωση.

Οι αθλητές που θα αγωνιστούν, ξεχώρισαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ18. Ανάμεσά τους και ο Σπύρος Καραλής, ο 16χρονος αθλητής στίβου του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού.

Ο Σπύρος, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατάφερε να ξεχωρίσει σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις στο μήκος (6.73). Αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς του ήταν να κληθεί από τον ΣΕΓΑΣ, ώστε να συμμετάσχει στους αγώνες.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ, αναρτήθηκε το εξής:

«Η πρώτη μεγάλη διοργάνωση που θα φιλοξενήσει το Πανθεσσαλικό στάδιο μετά τον εξοπλισμό του, με χορηγία της Εθνικής Πανγαία, θα είναι η συνάντηση στίβου μεταξύ αθλητών και αθλητριών της κατηγορίας Κ18 από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Οι αγώνες θα γίνουν στις 7 και 8 Αυγούστου και σε αυτή θα συμμετάσχουν όσοι και όσες ξεχώρισαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας. Δείτε παρακάτω την ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους αγώνες. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωνθούν λεπτομέρειες σε σχέση με το οργανωτικό κομμάτι.»

 

 

 

 

 
Αφήστε μια απάντηση