Τρίτος με ατομικό ρεκόρ στο Πρωτάθλημα Κ18 ο Καραλής – Δήλωση του αθλητή | Λαός Του Αλμυρού
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.
full screen background image

Τρίτος με ατομικό ρεκόρ στο Πρωτάθλημα Κ18 ο Καραλής – Δήλωση του αθλητή

Μια ακόμη σπουδαία διάκριση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο 16χρονος αθλητής στίβου του Γ.Σ. Αλμυρού, Σπύρος Καραλής.

Την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε από τον ΣΕΓΑΣ, η συνάντηση αθλητών στίβου κ18, ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Μετά την αξιέπαινη προσπάθεια που κατέβαλλε, κατάφερε να αναρριχηθεί στην 3η θέση του βάθρου, σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ 6.92 μ.

Ο Σπύρος Καραλής, μετά τις σημαντικές επιδόσεις του κατά τη διάρκεια των προηγούμενων πρωταθλημάτων, επιλέχθηκε από τα μέλη του ΣΕΓΑΣ, προκειμένου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στο μήκος. Ο Σπύρος δικαίωσε για μία ακόμη φορά όσους πιστεύουν σε εκείνον, καθώς σε μια σειρά έξι προσπαθειών (2 άκυρες) απογειώθηκε στα 6.66μ, 6.78μ, 6,92μ και 6.75μ, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο.

Τον Σπύρο συνόδευσαν οι προπονητές του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Α Χάϊδω Καραπτσιά, Άκης Κρανάς και Βασίλης Μπουκώρος, ενώ στην κερκίδα του Πανθεσσαλικού βρέθηκαν συγγενείς, φίλοι και υποστηρικτές του 17χρονου αθλητή.

Ο Σπύρος δήλωσε αποκλειστικά στο almyros.gr: “Ήταν μια δύσκολη χρονιά λόγω φορτωμένου προγράμματος και προβλημάτων του σταδίου. Παρόλα αυτά κατάφερα να ανταπεξέλθω, αν όχι με την επίδοση που ήθελα και μπορούσα στους πανελλήνιους αγώνες κλειστού και ανοιχτού στίβου αντρών, εφήβων και παίδων, με μια πολύ καλή θέση και στα τρία πανελλήνια, που χάρη στα αποτελέσματα αυτών των αγώνων με κάλεσαν στο meeting Ελλάδας-Κύπρου, που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό στάδιο 7 και 8 Αυγούστου 2019, όπου εκεί κατάφερα να κατακτήσω την 3η θεση με ατομικό ρεκόρ 6,92 μετρα. Υπήρξαν ακόμη 5 άλματα 6,66μ, 6,78μ,6,75μ και δυο άκυρα άλματα που μπορούσαν να με φτάσουν έως και την πρώτη θέση.

Είμαι περήφανος που εκπροσώπησα την εθνική Ελλάδος σε αυτή τη μεγάλη συνάντηση. Ήταν μία υπέροχη εμπειρία για μένα, αλλά και για τους προπονητές μου (Χάιδω Καραπτσιά, Άκη Κράνα και Βασίλη Μπουκώρο) που με προσπάθεια και υπομονή καταφέραμε μαζί να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Ευχαριστώ το σύλλογο μου (Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού), την πρώην υπεύθυνη του τμήματος στίβου κα Γιάννα Βουλγαρη, τους φυσιοθεραπευτές μου Αλέξανδρο Κοντοστάθη και Αλέξανδρο Καρατέβ, την οικογένειά μου και όλους όσους με στήριξαν και συνεχίζουν να με στηρίζουν. Τέλος οι στόχοι μου για την καινούργια χρονιά είναι να μην υπάρξουν τραυματισμοί και όλα να πάνε καλά.”
Αφήστε μια απάντηση