Εκδήλωση αφιερωμένη στην Παναγία από τη Μικτή Χορωδία του Ι.Ν Κοιμήσεως της Θεοτόκου - Λαός Του Αλμυρού

Εκδήλωση αφιερωμένη στην Παναγία από τη Μικτή Χορωδία του Ι.Ν Κοιμήσεως της ΘεοτόκουΤο απόγευμα της Κυριακής 11 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση της Μικτής Χορωδίας του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ευξεινουπόλεως, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου, στα πλαίσια των πολιτιστικών και λατρευτικών εκδηλώσεων του Ιερού Ναού. Όσοι παρευρεθήκαμε είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε συνθέσεις αφιερωμένες στην Παναγία.

Την όμορφη καλοκαιρινή εκδήλωση πλαισίωσε χορευτικά το Περιφερειακό τμήμα χορού Αλμυρού, του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου, με υπεύθυνο τον κ. Φώτη Σκαμαγκούλη, παρουσιάζοντας χορούς από τα νησιά του Αιγαίου.

Η κ. Μαριάννα Σαμαρτζή υπεύθυνη της χορωδίας, απέδειξε για μια ακόμη φορά την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στη Μικτή Χορωδία του Ιερού Ναού, ενώ ευχαρίστησε το κοινό για την παρουσία του. Χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους απηύθυνε ο Αρχιμανδρίτης Γεώργιος Γιαννιός, η μαέστρος Μαριάννα Σαμαρτζή και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ευξεινούπολης κ. Αργύρης Τέφογλου.
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.