Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι στην Ευξεινούπολη – Καταγγελίες αναγνωστών για την κατάσταση των δρόμων | Λαός Του Αλμυρού
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.
full screen background image

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι στην Ευξεινούπολη – Καταγγελίες αναγνωστών για την κατάσταση των δρόμων

Τα όρια της υπομονής τους δοκιμάζουν οι κάτοικοι στην Ευξεινούπολη, που το τελευταίο διάστημα είναι αναγκασμένοι όπως καταγγέλλουν να ζουν μέσα στη σκόνη.

Η Ευξεινούπολη είναι σκαμμένη απ’ άκρη σε άκρη, για τις ανάγκες του έργου αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι κάτοικοι γνωρίζουν πως το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί, υπάρχουν όμως δρόμοι όπου οι εργασίες έχουν τελειώσει και θα μπορούσε να γίνει ασφαλτόστρωση. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί ο κεντρικός δρόμος της κωμόπολης, όπου οι εργασίες εκτελούνται με γρήγορους ρυθμούς.

Ανάμεσα στους καταγγέλλοντες και ο πρόεδρος του χωριού κ. Αργύρης Τέφογλου, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Γνωρίζουμε πως πρόκειται για ένα έργο που θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής στο χωριό μας. Ξέρουμε πως υπεύθυνος φορέας για την επίβλεψη του έργου είναι η ΔΕΥΑΑΛ. Αυτό που ζητάμε όλοι οι κάτοικοι, είναι να γίνουν ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους που έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες. Έχουν περάσει αρκετοί μήνες και έχουμε «σπάσει» τα αυτοκίνητά μας. Ειδικά το τελευταίο διάστημα που πραγματοποιούνται εργασίες στον κεντρικό δρόμο, βλέπουμε πως ήταν απαραίτητο να έχει γίνει ασφαλτόστρωση τουλάχιστον σε κάποιους παράλληλούς του. Εκτός των αυτοκινήτων, πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη και ο κίνδυνος που προκαλείται καθώς κάποια σκάμματα έχουν βάθος μέχρι και 10 εκατοστά.»

Με αφορμή τις καταγγελίες, επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΑΛ κ. Ηλία Δαλακούρα, ο οποίος δήλωσε: «Το έργο πήρε παράταση μέχρι τον Δεκέμβριο. Γίνεται καθημερινά επίβλεψη κατά τη διάρκεια των εργασιών οι οποίες προχωρούν κανονικά. Ο κεντρικός δρόμος σχεδόν ολοκληρώνεται και γίνεται και η ασφαλτόστρωση παράλληλα. Ζητάμε την κατανόηση και την υπομονή των συμπολιτών μας. Πρόκειται για ένα σοβαρό έργο ποιότητας ζωής και υγείας. Μετά το πέρας των εργασιών θα ολοκληρωθεί και η ασφαλτόστρωση.»
Αφήστε μια απάντηση